Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A b-hez még jöhet a nem lezáró tűszelep és a magas benzinszint, esetleg nagyon kitekert keverékcsavar.
4hengerből 3ban ilyen, csak éppen ez nem indult el, ezért ezt cseréltem ki. Az olajat azért próbálom kizárni, mert mivel mind a 3 ilyen,akkor füstölne is...
a: abban a hengerben gyújtáskimaradás van mert vagy szar a gyertya vagy pipa-kábel hiba.
b: abba a hengerbe dől a benzin ami lehet: szivató tömítetlenség-fúvóka vagy tű probélma
c: olaj van a gyertyára égve ami a legrosszabb eshetőség.
Dízel

Am a rák tudja miért ilyen... tökömbe...egyenlőre akksi téma marad, estig kint hagyom, és másik akksival rábikázok, ha úgy egyből röffen akkor 100% hogy akksi. Utána agyalhatok,hogy miért ilyen fekete... pedig nem zabálja az olajat, nem is füstöl... érthetetlen...
hogy van neked megoldva?
Milyen volt a TZR? Jól ment?
mivel megy a motorod szénnel?!
Nekem sem valami stabil a rendszámom,de az a trafi ellen van,
nem hiszem hogy valaha is eszembe jutna nem megállni,igazoltatáskor és fogócskázni
Koszos a kezed.
A gyertya...
Biztos le lehet gyártatni valahol. Hisz fékhez is gyártanak mindenféle gumialkatrészeket.
84e+szállítás.
nagyvonalu vagyok de szegény is
Ez szállítással együtt kb 60e.
hát ha eljön a 400 vagy e feleti benzin akkor én frédis auton gondolkodok vagy megtöltöm a gázpalckot a kertben lévő gáz csonkrol
A látszat néha csal.Egy dizel motor sokkal több törődést és odafigyelést igényel,ezt mindenki tudja. Ha üzemanyag és pénz spórolás a célod szerintem érdemes elgondolkozni azon hogy meg éri-e
Ráadásul a szervízköltsége sem egyezik meg a mostani autóddal ha csak a kopó alkatrészeket vesszük figyelembe(fékek,gumik,szűrők),és ugye ne feledkezzünk meg a méregdrága izzítógyertyákról,lóerőadó,és biztosítási költségekről,+
a mostanában észbontó átírási költségekről.
Arról nem beszélve ha egy dizel motorba kell nyúlni hát...
Nem biztos h az a havi 10 E ft- amit az üzemanyagon nyersz olyan jó befektetés akár még hosszú távon sem
Persze ha nem elsősorban a spórolás a cél ? Hát persze hogy nem az !Mindenki szeretne szebb nagyobb,vagányabb autót!
,
jó hát gondoltam ez csak ilyen hírtelen fel lángolásbol van csak
"MOTORCYCLE PARTS CAPITAL OF USA, Canada"

gratulálok, alakul ez
Mindössze arra gondoltam, hogy ámerikábú nem kéne vásárolgatnod.
Egyrészt kurva messze van, szóval a szállítás nem olcsó, azonkívűl a pénz visszafizetési garanciát nem tudod érvényesíteni mert kicsúszol a határidőből.
Inkább nézd át az osztrák és a német e-bay oldalakat, általában megadják az elérhetőségüket.