Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már az enyém is lehetne, 2 hete zaklat csereberével.
sajnos igen:S
van oylan ameik csak int h okosan és annyi:D vagyis volt pontosabban:) multkor haverom R6 jával amin se rendzsám se semi eggyüt gyroszoztam velük:)
ismered a mondást: "addig jár a korsó a kútra....."
az a baj egyébként hogy soha nem érdekeltek a rendörök mert utálom őket! mert midnig mást csinálnak mint amit kéne életben sosem áltam meg nekik! már volt amikor csak játékból jöttek utána... meg sokukat ismerem:) főleg it a környéken meg 1-2 rendört még a környező kerületekben:)
És mi történne ha egyszer véletlenül legális géped lenne?
Csak azért mert pl ha összetörnéd az autómat és kiderülne hogy nincs biztosításod, akkor én eléggé feszült lennék és az nem jelentene jót. (és azt hiszem vagyunk így ezzel egy páran)
hát azt nem:D:D:D nem is úgy vettem:D
ez sajnos mind2 esetben benne van a pakliban:S oda kel figyelni csak az a baj hogy hiába figyelek oda ha a másik nem! nekem nagyon osk motorom volt már egyiken sem volt papír:D és nem robogokról bezsélünk egyetlen motor volt amin papír volt az egy streetre átalakított 600 as cbr volt amin angol papírok voltak rendesen forgalmival mindennel:D de ahoz volt angol jogsim is:D:D:D:D
Próbáld meg amit csövi írt.
Hidd el megteszik
Dehogy rúgnak. Hol találnának mégy egy ilyen
Egyenlőre még nem akarom felgyújtani
na mi az?
fél munkát nem végzünk! teli legyen a tank!
Lehet most rúgnak ki mert nem vagyok olyan melót megcsinálni ami nem az én dolgom.
de hát a Sanyi bácsié jó volt mindig!
Annyi elég. Gyufád van?
De attól kormosodna a gyertya?
félig van a tank...
Csend már! Ezt későbbre tartogattam.
Régebben nekem is nehezen indult. Próbáld meg úgy, hogy bikázod közben. Ha úgy könnyen indul, akkor a gyújtás nem kap elég feszejt indítózáskor. Nekem az akksi is gyenge volt és a gyújtáskapcsolón is esett a feszkó.
Mennyi?
Pupu bevágok egyet! Mi van már megint?
Persze
Vegyél 1 ezrest ami most lett megcsinálva olcsón tudok 1et.