Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na idefigyelj baszki. kurvára felejtsd el amit művelsz... utálod a rendőröket? Senki se szereti őket, de épp azért vannak,hogy ez ilyen szerencsétleneket becsukják jó mélyen. A másik az meg,hogy balesetet okozol, ráadásul nincs biztosításod semmi... hogy fogod fedezni az okozott kár? és hogy fogsz fizetni mert lehet ,hogy egy családapát zúztál le.. na? mond meg bazdmeg. Kurvára gondolkodj el... ne játssz más életével.. és kurvára tudom mi a szitu,ha valakinek az édesapját összetörik úgy,hogy egy másfél év kereset kiesés.. Szerencséd,hogy nem ismerlek... Te aki motorosnak gondolod magad, mert van egy nagy géped, de kurvára nem úgy tűnik,hogy fel vagy nőve ehhez a dologhoz...

Ábrus, így elindult a motor...kivéve egy hengert,gyertyát cseréltem, és utána már bika nélkül is gond nélkül indult... majd lefényképezem a gyertyát
Ezek sem jó árak. (és Camarójuk sincs )
ügyes vagy emre még jó hogy valaki gondolkozik is itt
ja
mit
A hirdető nevét esetleg
motorokat!
itt mit is kell nézni
ez csak egy keresőfelület, igazából a cuccok az ebay-en vannak
Basszus a karbisor 40 ropi és még a szállítási költség nincs is sehol!
innen hogyan tudnénk vásárolgatni tököm se ért idegenü
Én is a Fazer fórumot javasolnám.
ez így van!
fazer fórum?
Bravó, szép hozzáállás! Hidd el nem véletlenül vannak, és nem véletlenül szopatnak. Akinek nincs sár a füle mögött azt nem zavarja a jelenlétük. De hagyjuk
az más.... de meg kell hagyni szép állapotban van!
Tökmindegy hogy ki szokott a hibás lenni, ez feljogosít téged arra hogy azt csinálj amit akarsz?
sziasztok ! szeretném megkérdezni valaki tudna-e segíteni tanáccsal a fazer600 (98-02) első indexek leszerelésében . ?
köszönöm !
Az enyémet nem adnám érte! Abba már túl sok munkaóra fekszik. Quad, 600-as enduró stb. , lenne a cserebere
igen csak itt leg töbször az a baj hogy nem a motorok cisnálnak kárt
hát nem is tudom.... ez is szép meg a tied is. ez még gyári az már nem. inkább ne cseréld el mert kár lenne átalakítani és te tuti átépítenéd!
De nem a rendőrök miatt kell biztosításodnak lenni baszki hanem azért mert ha kárt okozol vagy tönkreteszed az életét valakinek akkor azt meg kéne téríteni nem?