Poti,ha van lehetőséged és valóban hivatalos állás,akkor nyomuljál kifelé,vagy küldd el helyetted Zsoltit.Három hónap alatt annyit lehet keresni,mint itt egy év alatt,és akkor már bérelhetsz lakást,mehet az asszony is,és dolgoznia se kell.Olcsó fapados járat van németben,nem is egy,erről Zsolti tud tájékoztatni,az itthoni lakást meg addig ki lehet adni.ha meg megy a meló,akkor maradhattok.Szerintem egyszeri lehetőség,gondold át!
nem,mert defektes.meg kene javitani.most meg foleg,h semmim sincs.se auto,se motor elvittek,kifizettek.elotet elvittek egy szakszervizbe atvizsgaltatni.izzadtam.de kihoztak,h semmi baja.meglepoen jo a jobb elso lengescsillapito is,csak vmi gumiharang,v mi nyiszorog. kb itt van,ora perces adasveteli itt van,innentol kezdve mar nem az en gondom.csajszi 3x fullasztotta le indulaskor.
Vegyél máá egy B vektát valami szebbet,ha azt mondod h nincs lé csak hitel. Minek olyan kocsi amit mindig pénzelni kel? Ha baja van meg bemész az első bontóba és aznap van hozzá olyan cucc amit csak szeretnél.
Meg benzinest,oszt nincs szopás télen sem az az 1 liter többlet megéri
Ez így van.
Az autóm motorja tökéletes,olajcserénél 1 deci sem hiányzik 10-40 es jár bele.
Na mondom kap jobbat! ! !
5-40 est belelocsoltam 1-2 ezer km múlva vettem észre hogy ég az olajlámpa ami egy jó fél litert jelent
Aztán vissza a 10-40 es és újra 1 csepp olajzabálás sincs
Ne álmodjatok nem szállok be az olajháborúba,csak leírtam 1 tapasztalatot
De ez csak 1 vélemény... rám ne hivatkozz, én BMW párti vagyok
Komolyan, volt Volvóm (740D) szerettem is, bár mindig rossz volt. Haverom vagy 8 évig hajtott egy S40-et, másik haveré meg kb. 10 éve megvan. Akkor annyira rossz nem lehet
mi kibirtunk asszonnyal 1 evet skypeon.milyen jok is voltak,amikor talalkoztunk szemelyesen kiehezve 10 honap utan asszony kiment parizsba.szetmentunk,aztan rajott,h megiscsak en vagyok almai pasija.osszejottunk ujra,es 1 evig mas se volt csak skype,meg 2-3 havonta hazajott,es akkor 1 het egyutt.ezert mondom,ki lehet birni.ti mar tobb eve egyutt vagytok,ha valoban szeretitek egymast,kibirjatok.
Mikor letettem hányt 1 nagyot
Meg benzinest,oszt nincs szopás télen sem az az 1 liter többlet megéri
Mindííííííííííg minden körülmények között
Az autóm motorja tökéletes,olajcserénél 1 deci sem hiányzik
Na mondom kap jobbat! ! !
5-40 est belelocsoltam 1-2 ezer km múlva vettem észre hogy ég az olajlámpa
Aztán vissza a 10-40 es és újra 1 csepp olajzabálás sincs
Ne álmodjatok nem szállok be az olajháborúba,csak leírtam 1 tapasztalatot
Most mit nem adnék, hacsak 7végente látnám
Komolyan, volt Volvóm (740D) szerettem is, bár mindig rossz volt. Haverom vagy 8 évig hajtott egy S40-et, másik haveré meg kb. 10 éve megvan. Akkor annyira rossz nem lehet