Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi a te verziód?
mert azt úgy szokták, hogy teletankolják, nullázzák a napi számlálót, mennek vele, majd újra teletankolják, és az utántöltött üzemanyag mennyisége, és a futott km alapján számolod ki.
Gondolkozzál...
ne készíts ki, mirt kellett kifogyasztani, hogy fogyasztást mérhess?
na, má vissza is értem visegrádról. csinyátam videjót, most ügyködöm rajta
Mint említették a haverok nekem is ilyen motor van, de még hasonló problémával nem találkoztam (kopp-kopp-kopp )
Na ma kifogyasztottam a tankot, tolni is
kellett kicsit, de most majd tudok fogyasztást mérni. Néha-néha el-el hagyja magát a kicsi, de amúgy minden iccoké.
Kitartás! Én egy évet szenvedtem az enyémmel és még most is vannak apróságok, de már majdnem 100%
Most megyek én is,hátha sikerül megtalálni a problémát
Sziasztok
Haverral pont ezt beszéltük,hogy vegyem le fektessem úgy mintha a hengereken van és toljam rá a gyújtást,elvileg kikéne adnia magát,de ha nem minden esetben nem szár a tűszelep ,akkor lehet beszívom megint,ki kell próbálnom
Most el kell mennem,majd később leszek.
Sztem dobd fel az egészet,ha jól működött vele a régi motor.
De meg van abból akarom átrakni az úszókat tűszelepekkel együtt
Szia!
Elvileg igen mert nem látok folyást
Ezt el kellene indítani,és úgy megnézni mit is csinál,látszik-e folyás mert így nem fogod észrevenni. Sztem nem okozhat ilyet a szinkron állítás hogy elfolyat 1.2 litert. A régi karbi nincs meg?
Fülre? Az már rosszul hangzik A tömítések jók az úszóháznál?

Amúgy sziasztok
Az a baj hogy kívülről folyás nem látszódik,túlfolyón sem jön benzin,akkor menne a pumpa folyamatosan,csak annyi tünt fel hogy a pumpa feltölti a karbit,nem indítom be,majd újra ráadom a gyújtást kb 5-10 perc múlva akkor megint tol a pumpa 2-3-at,ezt nem csinálta a régi karbival,de mivel ez jobb állapotú/ELVILEG/ azért kínlódok ezzel még,nem tom hogy karbi szinkron nem e okozhat ilyet,mert az előző tulaj mondta hogy fülre állítgatták a karbit,de akkor is 1-2 liter képes így elfolyni?
Pont azért hogy nem járó motornál ne folyhasson el.
Álló motornál nem folyik át az üzemanyag,mert van a benzinpumpába szelep.
Indítsd el és nézd meg. Járó motornál kell látszani valaminek. Álló motornál sztem nem biztos,mert 3 elzár akkor nem tol tovább a benzinpumpa.
Csak annyit nem tudok,h. álló helyzetbe megtörténik e ,tehát pumpán keresztül elfolyik e ,vagy csak járó motornál lehetséges ez
Akko este visszanézek,most megyek szétborítom a karbit sokaggyára
Akkor viszont lazán elfolyik belőle.
Én is erre tippelek,mert az 1-ik tűszelepen már látszódtak benyomódások de akko nem tulajdonítottam jelentő problémának