Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinem, a menet közepére már nem volt hideg és akkorra csinálta, mikor direkt próbáltam, mert gyanús volt.
nemaztmondtam magas fordulaton, hanem ahol leadja a nyomatékot, alulról rácsapva, végigforgatva
A kuplung nem azért csúszott meg ,mert hideg volt a moci?
Hidegen 7ezer fölött nekem is csúszkál egy kicsit.
köszi
szürke vas endúró kormány 22es
Hát igen is meg nem is. 2 kidobta 3as ba a kuplung az ő elmondása szerint magas fordulaton megcsúszik és nagyon kint kezd el fogni a kuplung amúgy élvezte
Neked véletlenül nincs egy fölösleges (esetleg eladó) kék színű kormányod?
A hátsó lámpában 2db ledes lámpa van berakva
Szép képek....

Human Planet
Látom Ádi meghúzta a malac farkát! Most tesztelődött a vas!
Tetszett neki?
Sziasztok Mindenki!

Na végre normális a netem!
Hát olvasom az autós történetet és 3 éve ,mikor vettem a Focusom én is megnéztem lagalább 30 autót ,mire azt mondtam ,hogy ez kell.De ezt is átnéztem minden csavarját és a töretlennek árult autó jobb segge töve volt,de szépen megcsinálták.
Sajnálom ami veled történt!
Gida és a Daewoo Tico? Matiz?
Mér, még kit basztak át?
ki volt az elso?remlik vmi auto,aminek ossze volt torve az olajdeklije,de csak homalyosan.mi volt a vegkimenetele?
hosszúak nekem
Bazdki, nem találok szavakat. Ez a fórumon már a második ilyen eset.
tehermentesíteni a 2est meg meg nemtom csak
Minek abba 6-os váltó? (egyébként 1-1)
Hát ha télen primert cserélek meg vezérműláncot meg kuplunglamellát akkor be kéne szerezni 1 6os váltót is
apro kopo alkatreszek nem erdekelnenek.mondta,h rossz az ablakemelo,leszartam.a gombcsuklo es a porvedo gumi se erdekel.itt nem errol van szo.itt az a problema,h kibaszottul atvertek.a valto nem torik el magatol, egy kis koccanastol se.a vazrol nem is beszelve.itt van mellettem a PTK, ez boven kimeriti a megtevesztest.es ha o nem is tudott rola,akkor is koteles szavatossagot vallalni.ha gondolod idezek a konyvbol.
Mér?
Ábrus. 6os váltót 1-1be át lehet rakni vagy farigcsálni kell blokkon belül valamit?
És megveszed?
Igen mondani akartam hogy nem bizonyító erejű a videó hogy neked van motorkerékpárod az arc nem éátszik