Hát igen is meg nem is. 2 kidobta 3as ba a kuplung az ő elmondása szerint magas fordulaton megcsúszik és nagyon kint kezd el fogni a kuplung amúgy élvezte
Na végre normális a netem!
Hát olvasom az autós történetet és 3 éve ,mikor vettem a Focusom én is megnéztem lagalább 30 autót ,mire azt mondtam ,hogy ez kell.De ezt is átnéztem minden csavarját és a töretlennek árult autó jobb segge töve volt,de szépen megcsinálták.
Sajnálom ami veled történt!
apro kopo alkatreszek nem erdekelnenek.mondta,h rossz az ablakemelo,leszartam.a gombcsuklo es a porvedo gumi se erdekel.itt nem errol van szo.itt az a problema,h kibaszottul atvertek.a valto nem torik el magatol, egy kis koccanastol se.a vazrol nem is beszelve.itt van mellettem a PTK, ez boven kimeriti a megtevesztest.es ha o nem is tudott rola,akkor is koteles szavatossagot vallalni.ha gondolod idezek a konyvbol.
Hidegen 7ezer fölött nekem is csúszkál egy kicsit.
Human Planet
Tetszett neki?
Na végre normális a netem!
Hát olvasom az autós történetet és 3 éve ,mikor vettem a Focusom én is megnéztem lagalább 30 autót ,mire azt mondtam ,hogy ez kell.De ezt is átnéztem minden csavarját és a töretlennek árult autó jobb segge töve volt,de szépen megcsinálták.
Sajnálom ami veled történt!