Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

. .
Hát szopacs próbáld meg hogy bebikázod ha azzal megy akkor 2 lehetőség aksi vagy generátor aksi 4e generátor min 15e
mondom beindítom a motort.aksi berak indítózok erre teker hármat és nyekk.szerintem beszart az aksim.tök fasza lesz ha még azt is vehetek! most utállak te boszi! de a gumikat legalább ma elhoztam és remélem hogy azzal nem lesz gond.

na majd egy kicsit később leszek.
Szeva!Az biztos de még egy tömítésgarnitúrát is rávertem ami további 50000-Ft-ba került . Mondjuk annyira kompakt,hogy minden pakolást adnak vele. Valahogy úgy vagyok vele mint te,hogy az FZR lesz az utolsó gépem mert eléggé megszerettem és sajnálnám eladni.
csak gép kell hozzá.
Ezért vettem felnit inkább.
évente 8 pénz átszerelésre sok, és a gumi sem szereti.
így magam megcsinálom.
miért mi a baj? . .
Ja látom. Az se vészesen kevés ilyen egyetemi melóhoz
. . . . . .
hát netoom.
az akkut nem fejjel lefelé tároltam- Bár a motorban van, és az fejen áll.
Ciki? baráti alapon 8 ezres órabér? De jól éltek ti ott a felvidéken
Annyival keskenyebb a guma? hihetetlen... hogy áll, függőleges az oldala, vagy szöget zár be a felni síkkal?
Ha nagyon kisebb, életveszélyes, mert leugorhat a peremről az ágyba, és akkor kimegy a levegő (= durrdefekt) Ezt a hibalehetőséget a modern gumiknál már megoldották, de neked sikerült kifogni rajtuk
Szasztok! Pupu te egy rossz boszorkány vagy! bejött az átkod!

Helyes! Ha kell az olajhűtő szólj mert akkor elküldöm. Majd szólsz, hogy milyen.
Gyertya nem kell óccsóért?
Légszűrő ügyben tegnap zaklattam,de még nem hívott vissza. A kerékőrt meg elfelejtettem,de holnap lesz a napja.
Ne haragudj!

légszűrő?
kerékőr?

nem sürgetés, csak kíváncsiság
Ez is boltból való,mint a szűrő. Van az egyik havernak kedvezménye,és megengedte hogy vásároljak a nevére. Azért is ennyi. Kérdezni meg azért kérdezem meg,mert volt már olyan is,hogy kedvezményre még mindig drágább volt a motyó mint máshol. Persze a zöme jó árba van.
Én is megérzem az időváltozást,csak nekem a lábam,térdem szokott fájdogálni.
Olcsónak olcsó
ez mi? gyertya? nem olcsó 1 kicsit gyanús
DR8ES-L NGK 950ft/db jó ár? Ez kell a Miénkbe (2LA,2LF,)
Szűrjem át vele a rossz időt hátha elmúlik
És ez most hogy jön a fejfájásomhoz? . .
Akkor holnap már én is bajba leszek! Fájni fogok mindenhol.