Húúúúúúúú bammeg ez nagyon beteg! Hogy a p-be fért el és a tükrök is megmaradtak!Na ezt próbáld meg nálunk megcsinálni ,még az ajtót is rád nyitnák csak ,hogy megállj.
az x9/500 hulladék elektronikailag
(volt nekem)
miután megvetem azonnal kiskijelző csere, mert amikor bemelegedett kirakta a vészvillogót...
amit cserébe kaptam az meg nem hajtotta a fordulatszámmérőt
a harmadik lett jó
halottam olyat is, hogy hol ment a gép hol nem.. rádugták gépre.. ahányszor vizsgálták annyiféle hibakódot adott
Yamaha fzr 250 nagyon jó állapotú bontott alkatrészek! (a képen látható motor kerűl bontásra!)
Illetve yamaha fz400r bontott alkatrészek, minden van!
Hívj nyugodtan!
tel:06-30/577-0865
Széles utat, olcsó benzint, és kellemes estét mindenkinek!
Ez most kellemes a hasznossal. A lányom szülinapja máj.1.
Szombaton aki tud, jön, motorozunk, iszunk, este bogrács. Vasárnap eszünk, motorozunk, beszélgetünk. Nem kell sietni, garázs szerszám van, kaja pia lesz. Benzinkút van. Szállás folyamatban.
(volt nekem)
miután megvetem azonnal kiskijelző csere, mert amikor bemelegedett kirakta a vészvillogót...
amit cserébe kaptam az meg nem hajtotta a fordulatszámmérőt
a harmadik lett jó
halottam olyat is, hogy hol ment a gép hol nem.. rádugták gépre.. ahányszor vizsgálták annyiféle hibakódot adott
de kényelmes, meg nagy
Thomaskám úton vagy már?
VTF?
Ilyen:
Illetve yamaha fz400r bontott alkatrészek, minden van!
Hívj nyugodtan!
tel:06-30/577-0865
Széles utat, olcsó benzint, és kellemes estét mindenkinek!
http://youtu.be/IEs05vaV4j4
Szombaton aki tud, jön, motorozunk, iszunk, este bogrács. Vasárnap eszünk, motorozunk, beszélgetünk. Nem kell sietni, garázs szerszám van, kaja pia lesz. Benzinkút van. Szállás folyamatban.