Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az jó lenne mert valószínűleg a Zsoltiékhoz mégsem tok eljutni. na meg ez közelebb is lenne!
Majd egyszer szervezünk ide is találkozót, azt bemotorozzuk a környéket.
az tényleg szép! egyszer ott jöttem keresztül a 15t ivecoval. csak az a baj hogy 7,5t tábla volt kint végig de szerencsére nem volt gond!
menni megy de nekem unalmas. én szeretem pörgetni közben meg váltani!
Na jó estét, végre vissza olvastam. Én is jót motoroztam ma, voltam a nagyfaluba, visszafele meg el kellett mennem Pilisszántóra, nagyon szép az a környék. A pilis...
x9 nem bejövős, de nagyburgman, az hűűű
hát valahol el kell kezdeni. amúgy az a bajom hogy nem szeretem a robogókat.kolegám most akarja eladni az x9-es Piaggioját de nekem nem jönnek ezek be. mentem haver 650-es burgmannjával is, városba jó de azon kívül nekem unalmas.Pápa meg egy kis város nem tudnám kihasználni.
há, aki házat vásárol vegyél majestyt
jöhetne de én az ilyeneket el is felejtem. bár én a motorcserét is mert most egy jó időre lenullázom magam a házvásárlás miatt.örülök ha az Fzr-t fent tudom tartani!
émmeg nemtudtam mit kell nézni. másodszorra megnézve, azt hittem viccel
én spec azt hittem hogy az üvegét cserélted le.
íakkkkad az ódal.
a kmóra meg a ford.szám mérő keretét kipolíroztam De csak az élét jó jó tudom nem sok, de tök örülök neki ,hogy dicsérték
köszi! szép a műszerfalad mit csináltál vele?
Köszi ábrus, továbbítottam az infót a delikvensnek.
Na hali Hát netem még mindig nincs... de remélhetőleg lassan lesz, és a szomszéd se kanyázik Tyüh de jó volt ma gurulni Persze gépet nem vittem,hogy csináljak képeket De viszont tegnap dolgozgattam a kicsikén, és ma megdicsérték a műszerfalat, gondoltam megmutatom nektek is Had legyek kicsit büszke Mesu,Sanyi faszák a képek a gépekről
De rég voltak ilyen zöldek a fák.
Jaja. Egészség van, úgy tűnik
Hátha így érthetőbb
3 pupú? Csak egészség legyen.
az igen! a málhás csacsi jól bírja!
Hétvége. Ha gondolod.