neked kettő is.
az egyiknek az eleje, a másiknak a hátulja, amit egy jólelkű emberke össze is hegesztett neked.
láttam ilyet . felbakolta a két fél kocsit, és szemre összehegesztette. A kocsi nem 4 nyomon, hanem 44 nyomon járt.
kerekiveket mindenfelekepp nezdd meg,mert ott rohad.foleg a hatsoknal.ajtok alja is fontos! kipufogoba szagolj bele,nezd meg mennyire kormos.amugy szertheto kis joszag,asszony is imadta vezetni,mert olyan konnyed azegesz.keszulj fel,h aszokasosnal is alacsonyabb,vagyis ha derekfajasos vagy,nem epp a legjobb valasztas.
mert a ford ára 1,5 év alatt az olcsó gáz miatt visszajönne. Utána eladom, és tök kafa.
vagy ha nagyon beválna, akkor meg a Fabia-t dobom piacra.
a fiatal szép autókat kicsi fenntartási költséggel olcsón nagyon keresik. A Faia szerintem annyiért elmenne mint amennyiért vettem. 740eFt volt 2002-es.
Én leírnám a helyedben őszintén hogy ezzel simán kiolvastam a km-t csak meglepett hogy 112.000 km-rel vettem az autót, erre kiderül hogy csak 29.317 km van benne, tehát átbasztak. De most már hiába pereskednék az eladóval, kénytelen vagyok belenyugodni de legközelebb jobban vigyázok.
este volt sötét és hideg. pöcsse kinlódott vele.
de, amit Sanyi linkelt. ott a magyar nyeévü progi leírásba mutogatott olyat is, hogy menet közben rá volt kötve laposra a verda, és mindenféle értékeket mutogatott grafikonon.
ezzel a progival nem biztos ám, hogy a km-t tudod piszkálni.
De van olyan progi amivel viszont lehet.
a lényeg, hogy a driverrel műxik a kábel, és a demo progi látja a kocsit.
az, hogy utána az ember milyen progival kísérletezik egyéni dolog.
de, megjegyzem ebbe a demo-ba is volt egy olyan, hogy az ablakot két hasábra osztotta bal oldalon írta, hogy biztonságos dolgok. . . jobb oldalt olvass hozzá manualt.
van pl. diagnosztika között, hogy légzsák diag. bizonyos verziójú coputerrel nem szabad elindítani mert elbaszhatja a légzsák vezérlését. Én nem merném állítgatni a km-t
miert ne lehetne?siman megszunteted a particiot,ujat hozol letre,es azt fat32-esre teszed.a problema csak az,h nem tudod konvertalni,amgyarul az osszes adat elveszik rola.a biztonsag kedveert erdemes megszuntetni a particiot,de termeszetesen formazni is lehet.
az egyiknek az eleje, a másiknak a hátulja, amit egy jólelkű emberke össze is hegesztett neked.
láttam ilyet .
vagy ha nagyon beválna, akkor meg a Fabia-t dobom piacra.
a fiatal szép autókat kicsi fenntartási költséggel olcsón nagyon keresik. A Faia szerintem annyiért elmenne mint amennyiért vettem. 740eFt volt 2002-es.
Én sajna nem tudom fogni.
de, amit Sanyi linkelt. ott a magyar nyeévü progi leírásba mutogatott olyat is, hogy menet közben rá volt kötve laposra a verda, és mindenféle értékeket mutogatott grafikonon.
ezzel a progival nem biztos ám, hogy a km-t tudod piszkálni.
De van olyan progi amivel viszont lehet.
a lényeg, hogy a driverrel műxik a kábel, és a demo progi látja a kocsit.
az, hogy utána az ember milyen progival kísérletezik egyéni dolog.
de, megjegyzem ebbe a demo-ba is volt egy olyan, hogy az ablakot két hasábra osztotta bal oldalon írta, hogy biztonságos dolgok. . . jobb oldalt olvass hozzá manualt.
van pl. diagnosztika között, hogy légzsák diag. bizonyos verziójú coputerrel nem szabad elindítani mert elbaszhatja a légzsák vezérlését. Én nem merném állítgatni a km-t