Ajjajj nekem konzol kellett volna mert a lábtartó meg van hegesztve már de még mindig rossz az üléspozícióm. jobb térdem lejjebb van mint a bal és más ötletem nincs mint hogy a konzol ferde
Bazsika. lehet mégiscsak kell a lábtartó konzolostól a jobbos lehet a balos is 1 árat előzetesen tudnál mondani ill tudsz1et mérni milyen messze van egymástól a 2 felfogató csavar közepe. .
Akkor két persvektíva van:
1: nagyon jól szerel és sok a melója, ezért sok ott a motor.
2:Lassú de jó és ezért van ott sokáig
Amikor jöttél a blokkért...ha akkor a motort is hozod betettük volna mi.
Magasított Túra plexi GIVI 5VX, 12, 5cm-el magasabb, mint a gyári, karcmentes új, eredeti csomagolásában 2005-ös Yamaha FZ6S –hez 22 000 Ft-ért ELADÓ!
Érdeklődni: ferenc.v@vipmail.hu
Nem ilyen egyszerű, ugyanis ha így maradna a kormány akkor nem férne el a műszerfal meg a fejidom konzol miatt. (a fék és a kuplung tartálya eléri a műszerfalat, és teljesen oldalra fordítva nem az ütközőbakra fexik fel, hanem a hűtőnek ütközik a telószár) Most vakarom a fejem meg a fenekem felváltva, hogy miafaszt csináljak. Az a baj hogy ez már egy exup első villa, és nem egészen patent. Kellene egy fejidom konzolt legyártanom az FZ fejidomhoz, de olyan méretekkel hogy ez a kormány elférjen.
Meg a vezetékeket is át kellene néznem ami megy fel, mert azért így is látszik hogy nincs kincstári rendben a cucc. Meg jó lenne valami normális tapadós gumi rá (az elejére mindenképp), lehetőleg olcsóért. (max 30k/pár)
engem meggyőzött
jobb ötletem nincs.
a jobbos heggsztett, a balos ép. de ha kell odaadom konzol nélkül is.
esetleg valami más kell?
1: nagyon jól szerel és sok a melója, ezért sok ott a motor.
2:Lassú de jó és ezért van ott sokáig
Amikor jöttél a blokkért...ha akkor a motort is hozod betettük volna mi.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Magasított Túra plexi GIVI 5VX, 12, 5cm-el magasabb, mint a gyári, karcmentes új, eredeti csomagolásában 2005-ös Yamaha FZ6S –hez 22 000 Ft-ért ELADÓ!
Érdeklődni: ferenc.v@vipmail.hu
köszi, de az asszonyé az érdem, nagyon ügyes kismama
Meg a vezetékeket is át kellene néznem ami megy fel, mert azért így is látszik hogy nincs kincstári rendben a cucc. Meg jó lenne valami normális tapadós gumi rá (az elejére mindenképp), lehetőleg olcsóért. (max 30k/pár)