Nézd meg jelzi-e az üreset. Illetve ha nem próbáld behúzott kuplunggal. Engem ez viccelt meg Mikor kikaptam a másik blokkot nem figyeltem rendesen,hogy jött fel egy vezeték a váltótól, és csak behúzott kuplunggal volt hajlandó indulni.
Igen de akkor az AC sem működik,
Nálam meg működik az AC csak nem teker.
Egyébként megnéztem azt is, atomjaira szedtem a jobb oldali kormánykapcsolót, de úgy tűnik nem ott van a bibi.
Nekem akkor csinál ilyet,amikor a jobb oldali billenő kapcsoló nem Run állásban áll. Akkor indítózás helyett világít az olajszint lámpa,mégpedig addig,amíg nyomva tartom az önindító gombját.
Szarban a haza, nem indul a masina
asszem ehhez Gyula kell
Amikor megnyomom a start gombot, felvillan az olajszintjelző és nem történik semmi. Vagyis nem teker az önindító. Viszont amennyiben összezárom az akku mögötti mittudoménmicsoda (3-as poz.) érintkezőit akkor pörög de nem indul.
Valaki diagnosztizálja legyen szíves, a tudományom véget ért.
Ezek durvák megnéztem a kawásat is elborzasztott.
Én szaros 1000ftos fehér festékkel 0 szakértelemmel eszközzel szebben csináltam meg az én fejidomomat.
Nézd meg jelzi-e az üreset. Illetve ha nem próbáld behúzott kuplunggal. Engem ez viccelt meg
Háááát nem épp a múlt heti társaság volt.
Nekem is világit az olajszintjelző lámpa,és szintén nem indul, ahogy mondod.
Nálam meg működik az AC csak nem teker.
Egyébként megnéztem azt is, atomjaira szedtem a jobb oldali kormánykapcsolót, de úgy tűnik nem ott van a bibi.
közben egy másik ilyen izével is kipróbáltam, de semmi változás
asszem ehhez Gyula kell
Amikor megnyomom a start gombot, felvillan az olajszintjelző és nem történik semmi.
Valaki diagnosztizálja legyen szíves, a tudományom véget ért.
Én szaros 1000ftos fehér festékkel 0 szakértelemmel eszközzel szebben csináltam meg az én fejidomomat.
Na ezért festettem saját kezűleg az FZRt , ha valaki elbassza az én legyek ne más !
Használt ruhákat árultak de alkatrészeket nem , és ők is kevesen voltak , de azért volt látnivaló .