Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyél
Közleményt szeretnék nyiltá tenni !
reggel töl kerités gyártás estig elég volt mára aszem
jó estét csajok!
Sziasztok!

Nézd meg jelzi-e az üreset. Illetve ha nem próbáld behúzott kuplunggal. Engem ez viccelt meg Mikor kikaptam a másik blokkot nem figyeltem rendesen,hogy jött fel egy vezeték a váltótól, és csak behúzott kuplunggal volt hajlandó indulni.
Pötyikém jobban vagy már?
Esti matiné FAST FIVE
Üdv Urak. Vége a második felvonásnak.
Háááát nem épp a múlt heti társaság volt.
ja volt ez is, meg az is hogy szar a kuplung nem veszi be a sebességet, miközben lenn volt az oldalsztender
Igen nekem is ugyan ez volt 1 kicsit be is paráztam aztán rájöttem pöcs voltam nem kapcsoltam run ra
Szia, Sanyi!
Nekem is világit az olajszintjelző lámpa,és szintén nem indul, ahogy mondod.
lehet túlszívattam azért nem indult most el a rövidre zárással, de most nem ez zavar, hanem hogy normálisan mé' nem teker
Igen de akkor az AC sem működik,
Nálam meg működik az AC csak nem teker.
Egyébként megnéztem azt is, atomjaira szedtem a jobb oldali kormánykapcsolót, de úgy tűnik nem ott van a bibi.
A start gomb mögötti kábelek nincsenek kitörve? Elméletileg gyújtáson, bizgentyű rövidre zárásával indulni kéne
Nekem akkor csinál ilyet,amikor a jobb oldali billenő kapcsoló nem Run állásban áll. Akkor indítózás helyett világít az olajszint lámpa,mégpedig addig,amíg nyomva tartom az önindító gombját.
ja valami olyasmi lehet
közben egy másik ilyen izével is kipróbáltam, de semmi változás
a 3-as bizgentyű behúzótrafó? Nem tudom hülye vagyok az elektromossághoz
Szarban a haza, nem indul a masina
asszem ehhez Gyula kell
Amikor megnyomom a start gombot, felvillan az olajszintjelző és nem történik semmi. Vagyis nem teker az önindító. Viszont amennyiben összezárom az akku mögötti mittudoménmicsoda (3-as poz.) érintkezőit akkor pörög de nem indul.

Valaki diagnosztizálja legyen szíves, a tudományom véget ért.
Ezek durvák megnéztem a kawásat is elborzasztott.
Én szaros 1000ftos fehér festékkel 0 szakértelemmel eszközzel szebben csináltam meg az én fejidomomat.
http://www.sportmotor.hu/motor...

Na ezért festettem saját kezűleg az FZRt , ha valaki elbassza az én legyek ne más !
Sziasztok !

Használt ruhákat árultak de alkatrészeket nem , és ők is kevesen voltak , de azért volt látnivaló .