Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megjött az öcskös,megyek hézagolunk. Tök jó ez a gyorskötő ragasztó pár óra elteltével lehet hézagolni,és másfél nap múlva már rá lehet állni kocsival is. Tök meleg van ma,lehetett volna gurulni 1-et.
Majd legközelebb.
Este leszek.
Nézem. Ma is láttam a végét kb 50km-nél kapcsolódtam be.
Sanyi,a holnapi Etna menet kimarad?
degeci na mentem nagyon nagyot partyzni IRÁNY A BULÁÁÁÁÁÁJ
Majd lesz bele,mert most máshol lakik. Kedden hazajön az új lakásába a Frézikém. Omegának is szereztem helyet,Ő sem az utcán lakik.
áááá, csak pónilóra való papírja van
Már csak egy fasza moci kéne bele
Sziasztok! Most végeztünk a garázs lapozásával,este még ki lesz hézagolva. Holnap szárad délután kifestem,jövő héten kap kívülről 7cm-es külső szigetelést,és kész.
Tök jó lesz,kibetonozott akna,tiszta környezet,új világító testek. Fullos kis garázs lesz.
Na mi van,mindenki elment motorozni?
Gyula az még arrébb lesz
Add el gyorsan,vegyél egy ezrest,az jobban bírja.
nem tudom mi a baja
Én is elhoztam most munkába,holnap kerülünk egyet Üllésre. Zsolti,holnap otthon vagy?
Unalmamban szedtem szét semmi baja (igazából gyanakodtam erre a feszítőre, még soha nem néztem meg, hogy áll). Most összedobom, és kerülök egyet.
Ki van égve pár izzó a műszerfalban, persze az nem lesz megjavítva, mert nincs itthon olyan.
Te megxerelted már a BigMasínt?
de szép kép kellett neked panaszkodni, hogy a tiéden semmi szerelni való sincs
Ábrus, ez ugye teljesen nyitott torok? Sajna, nem tudtam a mélyére fókuszálni, mert nem volt több kezem de nem láttam szűkülést. Folytonos átmenet látszik a 3 csatornába.
Valami mester fordítva tette vissza a vezérmű láncfeszítőmet. Sajna, már csak 1 klikk tartalék van rajta és felütközik végállásban, de most, hogy vissza fordítottam, nem zörög annyira se a lánc.
reggelt. mizu?
Ez olyan mint Ábrusnak volt az afrikai üldözött,menekült lány.
Egy kis kukkolásért jó megvámolná a számládat!Vigyázni kell az ilyen sexoldalakkal.
Mostanában engem is felvesznek.
Ezek ilyen kis programok, vírusok. Kipróbáltam, hogy mire mit válaszol, és egy adott szóra max 1-2 variációja van. De egész jól megírták. Egy laikus azt hinné, hogy igazi emberrel beszél.

Valaki felvett msn-re,csini,nem igazán értettem mit akar,ezért beírtam egy fordítóba.És az utolsó mondat a lényeg
Vajon hány hülye dől be ennek?
*im egyedül azonnal te egy min csevegés?
róbert üzenete:
*szia
katharineheinemann809755 üzenete:
*:-) üdv sweetie
róbert üzenete:
*tudsz magyarul ?
*i remény akarsz csevegés egy szaru lányyal ma... ;-)
róbert üzenete:
*az rendben furgon hogy te értesz engem de én téged nem nagyon
*ki vagy?
*i vagyok egy kevés foglalt azonnal , éppen egy új laptop fárasztó beállítani enyém cam fel..
róbert üzenete:
*ne haragudj de nekem legtöbb menn em kell
*i van egy bálvány létezik fényképezőgép ;)
róbert üzenete:
*mostmár egy szavadat sem értem
*you tud figyel enyém webcam de nem vagy egy kölyök helyes?
róbert üzenete:
*azt hiszem
*k ..nos im akarna show te ..k?
róbert üzenete:
*majd még beszélünk legtöbb le kell lépn em
*szia
*http://www.msncamlink.com/3m9f menj oda és videóm fog betöltés, éppen kattintás a sárga CSATLAKOZ INGYENES gomb a felső az oldalnak, az övé 100% ingyenes csatlakozni te csak szükség egy hitelkártya ellenőrizni az vagy felül 18 ;p
tuc élni ... bár neked közelebb van
Szép napot emberek!

Itt a jó idő, irány motorozni!
Asszem én ma a Balaton felé veszem az irányt!
ehune (kezdem én is)
Azt nem írod, hova? Én is gondolkoztam, hogy legurulok Makóra.