Hát el se hiszed mennyien voltunk a tanfolyamon.
2 en . de legalább nem kellett az öregnek magyarázni. a másik ember 42 éves és meghülyült mert ő most fiatalodni akar és ezért rakja la a motort.
Az öreg értelmesen és céltudatosan magyarázott. Nem volt gond amit felett kérdéseket arra mint tudtam a választ.
Holnap reggel folyt köv.
Leghamarabb hétfőn, a gyerek elmondásaszerint üzemképes volt, 90%-ban eredeti, úgy járt mint emre motorja, kábelköteg toldozva foltozva volt, ezért szétdarabolta, és így áll 4 - 5 éve. Kedv és pénzhiány miatt nincs befejezve. Néven van, ideiglenesen határozatlan időre kivonva...... Röviden ennyi
Nem éreztem vállat, de nem is volt kétségem, hogy ez nem fojtott, mert megy. Ma is pillanatok alatt 210-en volt, 3ban...
Megnéztem a láncom, 530-as, hétfőn veszek hozzá nittelőszemet.
Te. Ábrus, a motorkód (ez a 3HE meg ilyesmi) ez hova van írva? Nekem a nyakon csak 1 címke van, azon nem láttam.
2 en
Az öreg értelmesen és céltudatosan magyarázott. Nem volt gond amit felett kérdéseket arra mint tudtam a választ.
Holnap reggel folyt köv.
Az enyém már egyben van és működik
Még az akksit kell feltöltenem, mert sikerült lemerítenem, aztán holnap próbakör.
Becsukod a szemed, milyen táblát látsz?
Megnéztem a láncom, 530-as, hétfőn veszek hozzá nittelőszemet.
Te. Ábrus, a motorkód (ez a 3HE meg ilyesmi) ez hova van írva? Nekem a nyakon csak 1 címke van, azon nem láttam.
http://youtu.be/wx35XdqxnWM