Nos (mint tudjuk) hozzám még nemigen került olyan motor amit ne kellett volna szétszedni a vétel után, no ez sem lesz kivétel. Több mint egy éve áll a vas (szerencsére fedett helyen) de az összes dolgot amit előbányászás után át kell nézni. (azaz a blokk és a hajtáslánc kivételével teljesen szét lesz szedve és normálisan összerakva)
Kelleni fog hozzá pár alkatrész is :bal oldali oldalfedél az ülés alatt, jobb oldali burkolat az idom és a henger között, új plexi, akksi (bazinagy), kormánymarkolatok, ülést szivacsozni és áthúzni, saját dobozrendszere, dobokkal is kéne valamit kezdeni (festve van de rondán), gyújtáskulcs elkopott csináltatni kell egyet
Aztán: főleg szépészeti dolgok vannak, itt-ott kis idomjavítás(apróságok),blokkból valahonnan szivároghat az olaj(blokk alja olajos), villamos rendszert átnézni mert sok az oxidos csatlakozó, teljes fényezés, más nagyon nincs.
Bikázva elindult amikor mentem érte, ki is próbáltam, egy rossz szavam sem lehet rá. Szépen indult és járt, vajpuha a váltó és fordulékonyabb volt az utca végén mint Fré. A hangja csendes de nagyon jó volt hallgatni alacsony fordulaton és királyul laza érzés rajta ülni. (Zsoltinak nem tetszett mert ráülve nagy és nehézkes, de hát ő nem ment vele ugye )
400-ra volt hirdetve, 325-ért lett elhozva.(lazán bekezdtem 300-zal hogy viszem úgy ahogy ki lett hozva a garázsból). Mondtam hogyha el tudják indítani és minden faszán működik akkor max.330 ha jövök legközelebb. Ha akkor bármit találok akkor 330-ról megyünk lefelé. Az aksi miatt (hulla)lementem 325-re. Egy 23 éves srácé volt, előtte sokáig az apjáé volt, karban volt tartva amennyire a kassza engedte nekik.
Nálam (szabadidőmet ismerve) valószínűleg ebből csak jövőre lesz használható motor (így is számoltam vele), mielőtt bárki kérdezné: Fré egyenlőre marad. (gyorsan menni ezzel lehet)
Hogy ezt miért vettem meg?
Mint párszor mondtam már, én a régi vasakat szeretem, keresgéltem is már évek óta de ez most teljesen véletlenül jött, lépni kellett.
nem kell tulkomplikalni a dolgot.bemesz az adasvetelivel meg eredetvizsgaval a kezedben,es mondod neki,h at akarod iratni,es egyben helyezzek ujra forgalomba.elkuld a csekkekkel a postara,befizeted es kesz is.ennek feltetele,h legyen muszakija, es ideiglenesen legyen kivonva.a visszahelyezes ingyenes es egy kattintas a rendszerben. ja es biztositas se art a gepre
Kelleni fog hozzá pár alkatrész is :bal oldali oldalfedél az ülés alatt, jobb oldali burkolat az idom és a henger között, új plexi, akksi (bazinagy), kormánymarkolatok, ülést szivacsozni és áthúzni, saját dobozrendszere, dobokkal is kéne valamit kezdeni (festve van de rondán), gyújtáskulcs elkopott csináltatni kell egyet
Aztán: főleg szépészeti dolgok vannak, itt-ott kis idomjavítás(apróságok),blokkból valahonnan szivároghat az olaj(blokk alja olajos), villamos rendszert átnézni mert sok az oxidos csatlakozó, teljes fényezés, más nagyon nincs.
Bikázva elindult amikor mentem érte, ki is próbáltam, egy rossz szavam sem lehet rá. Szépen indult és járt, vajpuha a váltó és fordulékonyabb volt az utca végén mint Fré. A hangja csendes de nagyon jó volt hallgatni alacsony fordulaton és királyul laza érzés rajta ülni. (Zsoltinak nem tetszett mert ráülve nagy és nehézkes, de hát ő nem ment vele ugye
400-ra volt hirdetve, 325-ért lett elhozva.(lazán bekezdtem 300-zal hogy viszem úgy ahogy ki lett hozva a garázsból). Mondtam hogyha el tudják indítani és minden faszán működik akkor max.330 ha jövök legközelebb. Ha akkor bármit találok akkor 330-ról megyünk lefelé. Az aksi miatt (hulla)lementem 325-re. Egy 23 éves srácé volt, előtte sokáig az apjáé volt, karban volt tartva amennyire a kassza engedte nekik.
Nálam (szabadidőmet ismerve) valószínűleg ebből csak jövőre lesz használható motor (így is számoltam vele), mielőtt bárki kérdezné: Fré egyenlőre marad.
Hogy ezt miért vettem meg?
Mint párszor mondtam már, én a régi vasakat szeretem, keresgéltem is már évek óta de ez most teljesen véletlenül jött, lépni kellett.
Huhh, de jó volt ez a mai motorozás! Csak kár, hogy a víz hideg volt még a fürdéshez.
Jó éjszakát.
Elfáradtam ma.
rohadt kondás köcsögök