Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó,erre majd visszatérünk ha elhúznak!
ááááá jönnek a ribancok megint
Gyulám az már a zsebbe van
Várd ki a végét,lesz még rutin,meg forgalmi is!
Mehetsz a boltba Gyulám sört venni . A vizsgaszimuláción 15/15 átmentem
Már megint elírtam,szóval a kerek lámpás kerek tükreivel kb.egyező.
Akkor te ilyen 1000 mester vagy nem?
link
Most utángyártott Tzr250-es tükröket tettem fel,de fúrni-faragni kellett,mert ez tipus orientált,és nem stimmelt a csavartávolság.
Na itt vagyok,a tükröket majd holnap lemérem,a gyári 600-as kerek lámpáknál nem hosszabb,csak formásabb csepp alakú,és karbonhatású mintája van.Fel lehet tenni minden idomra,mert nútos a csavarfészek,vagyis oldalt eltolhatóak a csavarok.
Csak ne most 7végén, mert pesten van a regeneráló, ott hagytam múltkor, mert annyi ott a szar mozdonyPC akksi, és azokat nyomattya vele a subrenc (lenyúlták a gépet, mert jobb, mint az ő gyári komputeres regenerálójuk )
De fizetik 3 db elkészítését, már meg is vettem hozzá mindent, csak még nincs összerakva, majd a napokban. Ez továbbfejlesztett, már impulzus kisütést is végez töltés közben, saját ötlet. Előzetes tesztek alapján a 3 éves, kb. 40% kapacítású akksit 70-80%-ra tolja fel.
Üdv,
Keresek 89-es FZR600-hoz(3HE) JÓ hengersort dugokkal gyűrűkkel, Bp és környéke előnyben.
Kössz
Zsolti hardreseteltem és tényleg jó lett.
Persze mert kp-t virítani senki sem akar. A srác akinél voltam az is mondta hogy cserével nyaggatják minden nap legalább háromszor de pénzt azt senki sem akar letenni, neki meg az kellett.
a csere árat nézzétek . . .
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Fasza
aztán meg
Ja ez úgy jön ide most hogy veszek ki lehet 1 hét szabit és kipihenem magam.
Sanyikám Kb Júni 20-tól figyelmesen közlekedjél mert Pécs és környékén lesz 1 garázda Pupu öcsém akkor kezd dolgozni a kempingbe és lent lesz 2 hónapot
Na akkor mondom. Holnap megyek kreszre 2 nap alatt letudva. 25.én szerdán megyek kreszvizsgára 12re. ha sikerül felhívom a gyakorlati oktatót akivel amúgy is holnap találkozok és megbeszélem mikor mehetek vizsgára vezetési gyakorlás minden nap reggel 8 tól este 8 ig lehet akkor 3nap alatt megvan és mehetek vizsgára. 27 pénteken megyek eü tanfolyamra és utána be a vöri keri be az Arany Jánosra és ott kell vizsgázni és utána önkori és várni türelemmel ha minden jól megy júni közepe
Olvastam amit írtál, de valahogy nem állt össze.
Szóval ha jól megy minden mikor is lesz jogsid?
Mondjuk jókora pöts vagyok hogy szinte mindegyik cserélhető elektromos bisz-baszt kipróbáltam másikkal, csak ezt nem, és pont itt volt a bibi.
De mindegy ez van.
. . . . .