Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képet
majdnem olyan villanás lenne, mint a "fotózás állatokkal"
Akkor akác deszka.
Neked is köszönöm. Akkor deszka!
Köszi.
Ne siess a tüzépre Sanyi bácsi!
Az esetleg a 3 éves unokádat bírná meg biztonságosan!
3-4 cm másod osztályú görbe akácdeszka amit másra nem tudnak felhasználni van ócsó pízé,és motorral is rámehetsz, addig bírja míg egy motoros él!
Lehet rendelnem kell az USA-ból hozzá pár cuccot. Jól emlékszem hogy te szoktál ilyesmit csinálni?
Most azért sem tudnék foglalkozni vele mert a macskánk most szülési szabadságon van. (most a garázs felé sem néz)
A dokumentációját már megszereztem már ismerkedem a boxer4-gyel.
ábrus!
gratulálok a motorhoz!

sok türelmet hozzá és MINDIG legyen melletted a segéded
Persze néha vannak kitérők a célig vezető úton.
Szóval az első próbakör szokta megdöbbentően befolyásolni és megváltoztatni a kétkedők véleményét. (mint már régebben említettem én is addig néztem ezeket az idősödő gazdag feltűnési viszketegségben szenvedő faszik játékának amíg ki nem próbáltam egyet pár éve)
sztem oregszem,mert egyre jobban huz a szivem egy ilyen turagephez.bar en a zzr fele mozdulok.
Igazából nem zavar hogy sokaknak nem tetszik, nincs ezzel semmi baj. Engem sem a formája fog meg hanem az ahogy ráültem, beindítottam és az az érzés ahogy az a nagy test elindul és hullámzik az úton (Air Ride rugózás elől-hátul) és az a boxer hang mellé megadja azt a kellemes jóleső érzést. (egyébként nagy lomha dögnek tűnik de egyáltalán nem az, gázhúzásra megindul keményen, nincs a régebbi chopperekhez hasonló lusta csettegős szarakodás)
Nekem tetszik, nem is kicsit.
Pláne mióta testközelről láttam-hallottam azt a GL-t ami Szilveszteréknél volt a műhelyben.

Talán pár év múlva meglepem magam valami hasonlóval, addigra lesz az ismerősök között is egy gyakorlott szerelő.

http://youtu.be/d4UNOolGqKs
akko' boldogat:)
Teszt elvégezve. Még szellőzőfurat nélkül is csak egyszer lépnél rá. (kipróbáltam pozdorjával is, ugyanez az eredmény)
Marad a jól bevált padlódeszka.
ezek szerint baj,h ertettem minden szavat?oreg vagyok?
van benne vmi kellemes baj.bar az izlesemtol messze tavol all,megse mondom,h randa.sztem ha egy oraig nezegetnem,mar tetszene is. nem is tudom ki motorjaval voltam meg igy.elso ranezesre kizart,masodik, 3.-ra mar kezd szepulni. a muszerezettseg viszont oriasi!az a telefontarto es hifi kombo .+ a kis erszenyek,azok mindig is hianyoztak nekem...
egyszoval gratula hozza
Mindjárt kipróbálom.
Elmegyek tekerek 1-et,most nem esik.
Sziasztok! Ez a tegnapi munkánk. Kifestek,és belül kész is. Van valaki aki ért a faanyagokhoz? 30mm vastag OSB lappal szeretném befedni az aknát,ami 70cm széles,40cm hosszú darabokra gondoltam. Arra lennék kíváncsi,hogy elég erős-e hogy megtartsa egy ember súlyát?
A szellőzése pedig 40-es körkivágóval vágnék 2 lyukat rá darabonként,ott fel is lehet szedni majd.
Meg nagyobb is. Tényleg olcsó volt, igazából szerencsém volt mert a tulaj Angliában dolgozik és ezért azzal hirdettette akivel javíttatni szokta. Épp most jött haza a tulaj (múlt hét szombaton jött és tegnap ment vissza) és a pénz is baromiraqrvára kellett neki pedig nem szívesen adta el a vasat de nem volt más lehetőség.(mondta hogyha meggondolom és mégsem kellene akkor 2-3 hónap múlva hívjam és szó nélkül visszaveszi)