Csak a blokk szét&összeszerelés munkadíja ~50e
-hengerfej és hengertalp tömítés:~16e (tegyük fel hogy a szelepfedél tömítés még jó)
-bontott váltó:~15-25e
-ha olajcsere is van akkor az még min. :8e
HA más nem derül ki a szétszedés alatt.
Áááá, akkor ez pikk pakk megvan. Te még nem kerestél háborús boxer BMW-hez alkatrészt. NA, arra várni kell éveket mire felbukkan egy használható darab és nem veszi meg rögtön valaki....
Sajnos időm az nincsen mert ezek a cuccok is tök véletlenül csúsztak a keresőbe, a legtöbb cucc az USA-ból lenne de a szállítás miatt jóval drágábbak. Ha ezeket elviszik akkor nem tudom hogy mikor látok megint ennyiért. (a többi cucc már nem olyan fontos de ezek igen)
Ábrus! Budaörsön van egy Gold Wing-os faszi. Árult motort beszéltem vele, volt egy neki szétszedve is. Kintről hozogatja, szerintem van alkatrésze is...
Ismer valaki olyan szakembert aki bevállalna egy 2. sebességfokozat javítását?A sebességet beveszi de legkisebb gázra is csak hallani ahogy darálja a fogakat :( . Esetleg valaki tud bontott váltót?
-hengerfej és hengertalp tömítés:~16e (tegyük fel hogy a szelepfedél tömítés még jó)
-bontott váltó:~15-25e
-ha olajcsere is van akkor az még min. :8e
HA más nem derül ki a szétszedés alatt.
link
tessék alkatrész
Ismer valaki olyan szakembert aki bevállalna egy 2. sebességfokozat javítását?A sebességet beveszi de legkisebb gázra is csak hallani ahogy darálja a fogakat :( . Esetleg valaki tud bontott váltót?
Mit buzultok itt?