Tudom ez semmmmmmmi Sanyihoz képest, de egy haverommal voltam és nem tudtam miatta tempót menni. (kicsit hasonlít Pupuhoz az illető, csak kevésbé szálkás az izomzata)
Fóton disznóvágáson voltak a pékek és jól bebaszcsisztak. Másnap melóban az egyik belerókázott a keverőgépbe amiben a tésztát gyúrjak. 2 napig tepertős kenyér volt az asztalon mindenkinél csak aztán derült ki, hogy nem is árulnak tepertős kenyeret.
megvettem oket. most irtam a pasinak,h allitsa be akkor a postat 16.50-re,ha mar megengedte.amint beallitotta,kifizetem neki,es mondom mi penz volt osszesen. utolagos engedelmeddel hozzam rendeltem,mert az en cimem van beregisztralva, es jobban szeretik regisztralt cimre kuldeni.utana mar majd eljut valahogy hozzad.
este leszek,asszony mar szetmar,h menjunk
Az adatokat már én írtam a képre... tényleg Jaszi írt rá, de Te is reagáltál rá valami ár féleséggel , ebből gondoltam, hogy Te is tudsz csináltatni. Sorry...
Ha először az alsó csavart tekered ki (elég csak meglazítani először), akkor lehet nem kell a spec kulcs, mert a rugó feszíteni fogja a szelepet és jó eséllyel nem tekeredik el, miközben megpróbálod meglazítani.
Szerintem pontosan fogalmaztam.
Egyébként róla van szó, és csak nagyon kicsivel alacsonyabb nálam.
Tudom ez semmmmmmmi Sanyihoz képest, de egy haverommal voltam és nem tudtam miatta tempót menni. (kicsit hasonlít Pupuhoz az illető, csak kevésbé szálkás az izomzata)
Szemből nézed a bal mellén a bimbó a hónalja alatt van
Szégyen
http://youtu.be/emS1bzHIDYQ
este leszek,asszony mar szetmar,h menjunk
Én is bevittem egy műhelybe, és szépen megkértem őket hogy lazítsák ki a csavart, mert a 4000Ft-os óradíjat nem tudom kifizetni a szimeringcseréért.
Szerintem Pupu-é volt a kép, és Jaszi említette hogy meg tudja oldani a gyártását.