Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én voltam...
Ki az a Nagy Richárd?

Kaptam tőle emailt, és válaszoltam is, de szerintem el van tévedve az illető.
~12e szokott lenni olajjal együtt. (ha minden simán megy és nem kell vele küzdeni az előző kollégák szaktudása miatt)
Köszönöm! Akkor szerintem itthoni csere lesz, mert első körben a z egyik helyi (nagykanizsai) szerelő 20K munka díjat akar kérni
Szaunába is mentek? majd jegyezz fel nekem mindent, mert 2 hónapja tervezem, hogy elmenjek,, de eddig elmaradt. Ha már úgyis Szegeden vagyok állandóan, nem nagy kitérő
Kell. Ha mondasz egy számlaszámot már utalom is a zsetont.
meg minimum 7 nap,mire lejar.szoval ha nem gond,akkor holnap terjunk ra vissza,mert most megyunk pancsikolni morahalomra.vagy most leutom,es kifizetem neki,aztan meg elutalod nekem a penzt.sztem meg ennyit epp tudok nelkulozni par napig.de goyrsan valaszolj,mert fel oran belul indulunk
Akkor?
Sziasztok! Hát hiába! Pupu vér profi a dologban. Mindjárt megyek vissza dolgozni.
Ez kell felülről beleengedni megfogni alulról 8as inbiszkulcsal kitekerni.
1 kupak le vigyázz pofán lő.
2 rugó olaj ki.
3. porvédő alatt zéger ki.
4. T kulcs beenged 27es anyás rögzít
5. alulról kiteker.
6. állórészt felfelé hozva kiütögetni a szimeringet.
Kell 27es anyás speckó kulcs min 50cm hosszú szárral. és utána könnyű már.
Hello,
87-88, as FZR 1000 elsőteleszkóp szimering csere tapasztalattal rendelkezik valaki? Mennyire nehéz otthon kicserélni? Kell hozzá specko hosszú kulcs, vagy alulról szét lehet csavarozni? Ha marad a szervíz, akkor mennyit szoktak kérni egy ilyen munkáért, ha mondjuk a szimeringet én viszem? Kösziiiiiiiii
olyan cuki, hihetetlen, ennivaló
Csináltam a vadállat házőrzőmről egy képet
Meg is mondom mindjárt neki, had örüljön akkor jó ha finom a méz. Motorral az van, hogy szerintem valami váltó lesz a ludas, mert minden reggel és este szépen indul, meg megy is csak valahogy nem 100.
csak nemet.elvileg van magyar verzioja is,de nem szoktam ajanlani.viszotn beszelnek angolul!es valaszotl is:) benne van az egy postakoltsegben.16,,50eurot sikerult igy alkudni
Vazeeeee meghívtak 28.ára Kaposszerdahelyre falunapra de nemtok menni pedig ott jó nagy buli szokott lenni.
Elkéstél már rég fentvagyok mindjárt forgatunk
Jó reggelit,Pupu még hagy szundikáljon,most nincs ébresztő.
Jó reggelt
Motor?
Állat! Simán max. 40-45-nek néztem!
A méz megkezdve és király!