Szaunába is mentek? majd jegyezz fel nekem mindent, mert 2 hónapja tervezem, hogy elmenjek,, de eddig elmaradt. Ha már úgyis Szegeden vagyok állandóan, nem nagy kitérő
meg minimum 7 nap,mire lejar.szoval ha nem gond,akkor holnap terjunk ra vissza,mert most megyunk pancsikolni morahalomra.vagy most leutom,es kifizetem neki,aztan meg elutalod nekem a penzt.sztem meg ennyit epp tudok nelkulozni par napig.de goyrsan valaszolj,mert fel oran belul indulunk
Hello,
87-88, as FZR 1000 elsőteleszkóp szimering csere tapasztalattal rendelkezik valaki? Mennyire nehéz otthon kicserélni? Kell hozzá specko hosszú kulcs, vagy alulról szét lehet csavarozni? Ha marad a szervíz, akkor mennyit szoktak kérni egy ilyen munkáért, ha mondjuk a szimeringet én viszem? Kösziiiiiiiii
Meg is mondom mindjárt neki, had örüljön akkor jó ha finom a méz. Motorral az van, hogy szerintem valami váltó lesz a ludas, mert minden reggel és este szépen indul, meg megy is csak valahogy nem 100.
csak nemet.elvileg van magyar verzioja is,de nem szoktam ajanlani.viszotn beszelnek angolul!es valaszotl is:) benne van az egy postakoltsegben.16,,50eurot sikerult igy alkudni
Kaptam tőle emailt, és válaszoltam is, de szerintem el van tévedve az illető.
1 kupak le vigyázz pofán lő.
2 rugó olaj ki.
3. porvédő alatt zéger ki.
4. T kulcs beenged 27es anyás rögzít
5. alulról kiteker.
6. állórészt felfelé hozva kiütögetni a szimeringet.
87-88, as FZR 1000 elsőteleszkóp szimering csere tapasztalattal rendelkezik valaki? Mennyire nehéz otthon kicserélni? Kell hozzá specko hosszú kulcs, vagy alulról szét lehet csavarozni? Ha marad a szervíz, akkor mennyit szoktak kérni egy ilyen munkáért, ha mondjuk a szimeringet én viszem? Kösziiiiiiiii
A méz megkezdve és király!