Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hazaértem. 6 óra múlva kezdődik a dolgozói gyűlés, korrekt, igaz?

Nekem is most lesz szombaton anyum 50 éves meg is ünnepeljük
Egyébként apám szombaton lesz 60 éves és az egyik ajándéka az lesz hogy előtúrtam egy nagyon régi képét amin kb 20-21 évesen ül épp az öreg TLT-n és épp a haverjaival motoroztak valahol. (Pesti gyerek volt eredetileg) Ezt kinagyíttatom és bekereteztetem, had emlékezzen rá hogy milyen is volt régen.
Azzal együtt kétségtelen hogy nagyon nagy tudású szakemberek dolgoztak akkoriban a Magyar motorgyártásban, akik jóval többet szerettek volna teljesíteni mint amit fentről megengedtek nekik.
Magyar gyártású is volt, csak a terveinek az alapja a Yamahákra épült. Apám mondta hogy az első szériákon még Mikuni karburátor és Japán csapágyak/tűgörgők voltak, később álltak át a MOM csapágyakra és csináltak hozzá karburátort, vissza is kellett venni vagy kétszer a max. fordulatszámot mert a Magyar cuccok nem bírták ezt. Az első szériás P20-asok mentek a legjobban és aki tehette, ezeket is kereste akkoriban. A közhiedelemmel ellentétben a P21-es nem ment jobban mint a P20-as bár számos részén változtattak. (apámnak egy öreg TLT-je volt, azt alakítgatta hogy legalább nyomokban hasonlíthasson a "modern" P10-esre, P20-21-ről nem is álmodhatott akkoriban)
Pedíg az volt rajta a felirat, a P21-es mocimon hogy
Made in Hungary
A Japánok a versenymotorokban kazettás váltót használtak régen is.
Az utcaiaknál meg úgy voltak vele (gondolom) hogy úgyis ritkán kell szétszedni tehát felesleges ilyenre csinálni. (egyébként pont a P20-as blokkja Yamaha konstrukció, nem a Magyarok találták ki)
Ha keresgélsz a fórumon 2010 febr-március körül akkoriban is tettem fel képeket de máshol is van elég sok.
mert a magyar ember találékony és nem hülye csak ithon nem engedik kibontakozni
Bezzeg a Magyar meg tudta úgy csinálni a P21-es moci blokkját, hogy a váltót ki lehet szerelni a blokkból úgy, hogy a blokkot nem kell szétszedni,
söt még a vázból se kell kiszerelni.
Előzmény
Ja és egy Plusz zsákal többet számoltunk reá
vagy fehér lenne még 75 ezredesbe
Teljesen szét kell szedni a blokkot.
na hune vagye ?
köszi a gyors választ. Láttam a képeid közt,hogy te már szedted szét a blokkját.A hengert is le kell húzni hogy a váltóhoz hozzáférjek?Mert tulajdonképpen a motorikus részével semmi gáz nincsen,nem csörög nem zörög,magas fordulaton sem füstöl.Esetleg vannak még képeid a szétbontott blokkról?
88 ezredes lenne a teljes ház színe mogyibol Szerintem ettöl jobb árat ne keres
azé a 200 forintos m2 az neked nem gyó mert elfelejtettem hogy az dryvitra mehet csak De van csak itt csak most csak neked 264ft /m2 Mogyoró színbű Baumit tetszik az ár ? Hogy értsd a lényeget egy kb normál 120 m2 es házra a szín kerül anyiba mint neked amennyiért lenne az egész házra .
No mennyit gondoltatok erre a TSZ maktár nagyságu házra ?kb
Jó éjt.
na itten vagyok délelött 10 körül reggeliztem már ideje volt valamit enni
Jó éjszakát mentem tentikézni, szokásomhoz híven korán
Azért nincs háborús BMW-m.
aha akkor vedd úgy hogy nem linkeltem semmit
Ezzel is kísérletezem.