Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.2 turbóbenzin, minden van szinte.
szíp estét mindenkinek!
Ezt láttam én is. Ügyes gyerek. Megskalpolta a golót.
Egyenlőre még nem olyan nehéz, mert a kezdő-haladó csoportba tettek és én ezeket már régebben magánszorgalomból tanultam. (tartok tőle hogy nem lesz ez mindig így)
Jó éjt!
Ügyesen lő a csajszi. Nehéz lehet eltalálni azt a mozgó kardot
Nahát! Ilyen jól megy? Akkor nagyon sokat tanulhatsz. Gratula! Én biztos képtelen lennék rá.
Ezt láttam a discoveryn a szuperemberek sorozatban
http://www.youtube.com/watch?v...
Kisdolgozatnál 50% nagy témazárónál 70%-ot írt elő a Linde. Ha rendszeresen alatta teljesítünk akkor kifizettetik velünk a tanfolyam díját.(többszázezer Ft)
Menni menni fog, csak az eddigiek 97-98%-ra sikerültek és nem szeretnék 95% alatt teljesíteni. (szégyen lenne)
Hál istennek nem mert szerintem nem bírnánk ki röhögés nélkül
No para! Menni fog az.
Basszus tanulnom kéne mert holnap reggel angol kisdolgozat, csütörtökön meg nagy témazáró lesz és ráadásul éjszakásból kell visszamennem de.9-re.
És megint Szindi lesz a mikulás?
Köszönöm de lett dokumentáció közben. Napokig kerestem angolul és németül de mindenhol csak fizetős volt (meg egy csomó oldalon 404-es) erre a legvégén kínomban beütöttem hogy Goldwing szervizkönyv és már dobta is. link
Viszont körbekérdeztem az összes bontót de SENKI sem foglalkozik Goldwinggel mert különlegesek és ezért körülményes. Kérdem hogy esetleg külföldről hoznának-e de fejrázás volt mindenhol:nem, azokhoz semmit (nem véletlenül hiányoztak ezek a dolgok róla )
Most kivételesen én is vodafone reklám forgatás lesz
Nem tom. Akkor dolgozok.
De reggel nem is ismétlik
Áááá nagyon későn van. éjfél körül kezdődik,és csak egy órácskát adnak. Felveszem,és z az esti kultúrműsor.
ááá azt el is felejtettem
Látom találtál motyót a géphez. Attilával még nem tudtam összefutni,de nincs elfelejtve.