Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennyi volt
Istenem esőőőőőő
Sanyikám időfutam megvolt? jó volt nem mondom el ki nyert de úgyis kitalálod
Mi lenne, átmész. Eleve úgy menj oda, röhögj a hülyéken, akik nem tudnak semmit.
M van mi? teszt 8x és mind sikerült 4x 74 és 4 sm tesztet is nyomtam ott is 33-34 2-2 be . ajjaj holnap mi lesz
ja igen az,kuplung.
szabad forditasban:

forditas kicsit fura,de ertheto. a lamellat valojaban plate-nek hivjuk.
a 250-es ugyanazokat a lamellakat hasznalja,mint a 400-as es a 600-as
amt rendelni akarsz (kell):

5x 3XP-16321-00 (part number was 21V-16321-00-00) Friction Plate (fiber, cork)
1x 1HX-16331-00 Friction Plate 2
5x 131-16324-00 Clutch plate (steel)

ha ugy latod jonak csak a femlamellakat csereld.

A 1HX-16331-00 Friction Plate 2 a kuplung kozepen helyezkedik el. ennek nagyobb a belso atmeroje, igy egy laprugo kepes mozogni belul. ha nem tudsz beszerezni 1HX-16331-00 lamellakat, helyettesitheted a 3XP-16321 tipusuval (ebben az esetben a laprugot szedd le).

kb ennyi
akkor itt a bizonyitek,h egyformak.ezzel lenyegesen kibovulnek a lehetosegeid.de a plate-et lamellanak irni amugy korrekt votl a ficko:)
most ha visszakeresnek,akkor ugyanazok a szamok vannak,mint amiet en anno megadtam?
Jaszi ha vagy jelentkezz.
Ismerősnek kéne 1 qvad igények: Ha lehetséges automata, ne legyen szar legyen lámpa, papír nem kell el tudjon vinni kisebb cuccokat és esetleg még 1 embert. Nem kell nagy köbcenti de nem is gyerek méret 130kg a tag. kb 200e van rá keretnek ha tudsz ilyet jelentkezz pl és megadom a számát.
Ez a gyalázatos minőségű videó kb. 2 éve kering a neten, nem tudom, hogy a faxba került most minden hírportálra...
Ezek japók náluk ezek a furcsa dolgok mindennaposak
Jerry Springer Showwban ahogy lekapta a csaj a bugyiját,már rá is nyomta a rendező a csíkot,persze ott lehetett számítani ilyesmire.
bicikli verseny mindjárt hegyi időmérő
Gyulám élő adásba hogy takarják ki mikor nincsenek rá felkészülve
Mekkora égés volt,élő adásban napozott a buksza,és még ki se takarták!
Kollégáim megint milyen kis érdekességet találtak!
http://www.nana.hu/szorakozas/...
. . mi ez qplung
tegnap fotóztam
Hi, "P".

Translation is a little odd, but understandable. For "lamella", it should have been "plate." The 250 uses the same plates as the FZR400 and 600. You want to order:

5x 3XP-16321-00 (part number was 21V-16321-00-00) Friction Plate (fiber, cork)
1x 1HX-16331-00 Friction Plate 2
5x 131-16324-00 Clutch plate (steel)

Replace the steel plates only if needed.

The 1HX-16331-00 Friction Plate 2 sits in the middle of the clutch. It is machined to a larger inner diameter, so a flat spring can ride inside. If you can't get the 1HX-16331-00 plate, you can replace it with another 3XP-16321 (remove the flat spring).

Szerintem nem kéne tűző napon füvet nyírnom de van még kb 2ó meló utána tanulok még holnapra.