Neten kerestem az exap beállítás.úgy állítottam ahogy levolt írva.a leírás szerint nézve, nekem fel volt cserélve a két bovden, mert van hoszabb és rövidebb.
De nálam nincs olyan hogy megy vagy nem megy Meg alacsonyfordulatnál hörög vagy felsö fordulatnál Ha igy csinál valami nem jó . Exup csinál még olyant ha nem jó a nyítási beállitása akko nem megyen
Én pont atavasz elején szedtem apro darbra akarbisort ugy hogy szét választottam a 4 et is külön és egy másikbol cseréltem membránt is meg ami jobb volt a másikban. Én ugy csinálom mindent kipucolni, le ellenőrizni minden valos méretü e , aztán színt nézés, service manuál irt keverék csavar beálitás esetleg plusz adok neki egy félel több fordulatott, azt akor talán mehet össze Ja a tük középsö rovátkában legyen az egy biztos kiindulás
ja mivel irtad hogy szerelt állapotu elégé akarbisorod Akkor én a fuvokára irt adatban sem biznék van fuvoka méröd ?Dörzsár ? mert annak is a közepe az sík ha beledugod akkor tudod hogy milyenre lett esetleg kidörzsárazval Nálunk semmin ne botránkozál meg magyar (sufni) szerviz mindenre képes
ezzel kezdtem majd jött a gyűrűzés........................................
benzin.benzinszint mivel állítható ha gumigyűrűs a tű fészek, ha értitek mire gondolok.
2-3 100