Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze mozog ,persej nem szorul, rézpasztával összerakva.
ezzel kezdtem majd jött a gyűrűzés........................................
Ne bazd fel az agyam,mert megnősülök, és életem végéig tömhetek egyet
Na sziasztok fekszem mert megyek holnap fzr-t szerelni
lemegy a teszt de belül is mozog rendesen a szelep?
Gyujtás nélkül van jelen , gyujtásra- ellenörzi magát és a jeltöl nyitási irányba 2-3 mm-el arébb álmeg.bovdeneknek 1mm-es holtjáték kell.
Tudod min gondolkoztam Mán csak Punci szörpöt kéne főzni Vélemény ? Íze mint a zamatos gyümölcsé nem de?
nem hát Annyi tipus van hála isten
na most mennem kék majd visszanézek bodza szörpöt gyártok és most főzőgélem
Le merem fogadni hogy évjárattól is függ ,tuti hogy nem egyforma karbival szerelték mindig
A lényeg nyítási állapotban 2-3 mm erről induljon akkor mán jónak kék lenni
Néztem emeli .de mérni nem tudom, hogy egyszerre emeli-e.
figyi, az exup-ot szedted már szét? tudod, hogyan működik?
Neten kerestem az exap beállítás.úgy állítottam ahogy levolt írva.a leírás szerint nézve, nekem fel volt cserélve a két bovden, mert van hoszabb és rövidebb.
Szüröház nélkül nem nézted emeli e suberteket gázadásra ?
Középen vannak a tűk. ha leeresztem se megy jobban sok a
benzin.benzinszint mivel állítható ha gumigyűrűs a tű fészek, ha értitek mire gondolok.
De nálam nincs olyan hogy megy vagy nem megy Meg alacsonyfordulatnál hörög vagy felsö fordulatnál Ha igy csinál valami nem jó . Exup csinál még olyant ha nem jó a nyítási beállitása akko nem megyen
Én pont atavasz elején szedtem apro darbra akarbisort ugy hogy szét választottam a 4 et is külön és egy másikbol cseréltem membránt is meg ami jobb volt a másikban. Én ugy csinálom mindent kipucolni, le ellenőrizni minden valos méretü e , aztán színt nézés, service manuál irt keverék csavar beálitás esetleg plusz adok neki egy félel több fordulatott, azt akor talán mehet össze Ja a tük középsö rovátkában legyen az egy biztos kiindulás
írtam mélt
Fő fúvaka vagy alapjárati vagy átmeneti?
Mi? levegő vagy benzin?
Nem botránkozom.Keresem a megoldást.Ezért kellene a pontos méret.
1-4 102.5
2-3 100
ja mivel irtad hogy szerelt állapotu elégé akarbisorod Akkor én a fuvokára irt adatban sem biznék van fuvoka méröd ?Dörzsár ? mert annak is a közepe az sík ha beledugod akkor tudod hogy milyenre lett esetleg kidörzsárazval Nálunk semmin ne botránkozál meg magyar (sufni) szerviz mindenre képes
szinkron jó ,benzin sok levegő kevés.min változtasak?