Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak emlitem hogy azzal hogy meglesz a fuvoka méretek nem biztos hogy még jó lesz ha nincs összhangban a teljes beállitás akor nem lesz jó csak van rá esély ,hogy jobb lesz
Ha ezek a méretek mások és ettől jó lesz a moci!Viszek neked egy Kaukázusi köjök kutyát!
fest-vill@freemail.hu Köszi
Végre valaki!
Kb ? gyorsba ugy lehet jó üzleteni
A m2 lökjed azt mán a héten alkuszok rá valamit
Sajna nincs.
dobj egy mélt, elküldöm a méreteket
Aztat suzámolmi kő még.
minda 4 en rajta kéne lenni a balik oldalon
Nagyon ösmerős. De a nem megy nem gond.
Abo mennyi m2? mert lehet a héten már tudok is valami árat rá
Ezen nincs ilyen 21-éves moci ,gondolom lekopott.
Nekem is csak egy kis segítség kellene.Fúvóka méretek.
a 250 es karbi adatai mások de valamit biztosan lehet : Az oldalán keresél de nem kiöntött adat hanem rávan nyomtattval festékkel szerintem! nálam pl (3LH)
Hali,90-es FZR 600-hoz keresek (kerek)lámpát(elsődlegesen a távolságit,de esetleg a tompitott is jó) ha tud valaki szóljon.
Én nagyon sokat tanultam Tőletek, úgyhogy ha valaki, hát én örökre hálás maradok sokatoknak! amit csak lehetett távszerelni azt megszereltük közösen, amit nem, azt megcsinálta ábrus. segghülye voltam hozzá, most már azért nagyjából tudom mit hol keressek és azt is, hogyan működik 1-2 dolog.
Azt írják hogy 12000-nél megyen 140-et.Ez igaz .Innen nemtud többet 6-ban egy szeméjel sem!VISSZARAKVA 5-BEN SEM!
Ako nem küldöm
Sanyí ugy valagba rug hogy elszállók Ez is nekem lesz ugy tudja Majd valamit intézek Az lehet valamivel drágább lesz de nagyon alkudok majd jóvan Kinek lenne ösmerös ?
Kííííkkkk
Köszi. Ha magvan a szám tudol segíteni?
Oksi. Lehet mire elküldöd lemegyünk és talizunk személyesen...

Fogak darabszámára,és ,lánckerék méretére gondoltam h az -éééé,mint a gyári méret.Ha már annyira össze van dobálva lehet nem is hozzávaló csak találtak egyet rá
az oldalán keresed
Autó szerelőmester, a végzettségem,de motorkerékpárhoz még most kezdtem,adat nélkül?