Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendeltetésszerü használat
legeslegolcsóbban akkut honnan vegyek?
a főszerk mindig azsondja, most ez a legjobb, amit éppen írok, émmeg mindig úgy érzem, ha lenne rá elég időm, sokkal jobb lehetne
neked ilyen mobil garázs kéne, mint kocsikhoz van, hogy fémkeretek, rajtuk anyag, és mikor beállsz elé, csak ráhajtod a motorra, és kész http://ingatlan.slando.hu/nagy...
Gratulálok a cikkekhez! Igy tovább!
Sziszi!
szevasztok srácok!
Murphy törvénye alapján jó kis viharra számithatok..mivel du. lemostam a kocsit este meg a motort
Én is megyek aludni mert nemsokára kelni kell.
Jó éjt.
Szerencsére nem kell mert jó a gyárija. (az is levegős)
nincs hely ahhoz, hogy építsek fölé tetőt. pedig már ki is találtam egy faszásat. meg kéne külön kis elszeparált motoros bejáró is, a kutyák miatt szopás éjszaka hazajönni.

na mentem aludni mert reggel 4:30-kor kelek szasztok
Vettem rá ponyvát, szétszakadt. Kaptam rá ponyvát, átázik
Bejött a tanfolyamra 2 cica 1 cirmos megy 1 tehén tarka a cirmos 1 ből felugrott az ölembe és elvolt ott 1 darabig míg a tarka végigpisálta a fél tantermet jó kis illat volt és ez egy általános iskolába volt bejárnak tanulni is mondta a gondnok csaj. Akkor lehet valami abba hogy Ábrus csak az inas a mester mellett
3/4 motorom ára
Megnézem majd mikor volt 20e és 80e mennyi idő alatt írtunk. de asszem 20e volt 4év alatt és 1.év 2 hónap 80e azért az jó arány
Ábrus van ócsóé hátsó lengéscsillapitó:Teló
fedve? pókhálóval fedve max.
Csak szólok közeledik a bűvös 100as .
Nem baj a motorom fedett helyen van ha esne is jég akkor se lesz károsodás. Poti neked fedett helyen van?