Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan nincs.
max 200l, a lényeg hogy kb 1 méter hosszú lehet
Mekkora lenne az a kisebb fagyasztó?
Halihósztok!
NA mentem aludni mert velem se beszéltek . jó éjszakát alszok 1 kicsit mielőtt ideér a nagy eső
Na most már tényleg alszok, mert reggel lincshangulat lesz a megállóban. Ha elkések.
Ez nem ér!
Nem sértődök meg,áááá dehogy! Csak nagyon álmos vagyok,és sajna korán kell kelnem. Bocsika!

Na sziasztok! Jó éjt mindenkinek.
Pontosan jól fogalmaztál ezért nem kap 2 hétig fánkot mondjuk utána se
mert aki épp itt van az neked sosem elég jó

Direkt kivárod míg 15 percig senki nem szól, aztán gyorsan megsértődsz és lelépsz. Kezdesz olyan lenni mint Ádám, nézegeted az eladó motorokat, hogy ez is menyire jó, de igazából mintha itt sem lennél. Nem lesz ez így jó Sanyi bácsi!
Ábrus kocsival menjél mert ez lehet elér nemsokára.
http://www.idokep.hu/radar

alsó bal radar
itt vagyunk ne sírjál
Ja, szünetmentes, villámvédelemmel.
Na megint eltüntetek.

Jó éjt!
vicces lesz megint a nyár ha minden nap ez lesz. Csütörtökön jön 1 hidegfront majd
szegeden alulról esik az eső
Nálunk a legmagasabb pont az internet tányérantennája mindent kihúztam a még a parabolát is a dekóderből meg a tvt a 220 ból csak a számcsit nem meg a netet én barom. ha a tv eldurran leszarom de a számcsinélkül megvadultam volna
"de csak a múlt 7en 4x mértek rám, az 4x-30=-120-ba vannak a gecik"
megmérték, hogy tilosban parkolsz?
Mindkettő sztem.
Hm az mi APC? túláram védelem? vagy szünetmentes táp?
Itt kb. percenként villámlik 1et. Be is hoztam a garázsból egy APC-t, ilyenkor kellhet.
Mind2t tilosban várakozásért kaptam. Menet közben nem bírnak velem a kis gecik, csak ha leparkolok
Sanyiéknál is megint indul a móka megy fel Ábrusék felé és az egész alföld tele van zivatargócokkal