Tök mindegy, csak hozzák ki. Persze számít, hogy azért lehetőleg olcsó legyen, de most már annyira ki vagyok, hogy csak legyen meg, nem számít, hogy 20 vagy 30...kivagyok...
A rugós akármi szerintem nem kell, hanem az a kopó lamella kell aminek a belsejében van a rugós akármi.
Viszont azt nem tudom hogy így darabonként melyikek kellenek mert én szettben szoktam rendelni ilyesmit. A nyomórugókat szintén bár tudom hogy Szilveszternél ez darabra is van.
Honnan akarod rendelni?
szóval, megjött a fizum és jó irányba úgyhogy megrendelném a kuplungalkatrészeket de kevés vagyok hozzá. tudom, hogy 5-5 kell meg 1 lapos rugós akármi, meg 4 rugó de megrendelni meg kiválasztani kevés vagyok
Köszi, de majd meglássuk a jelenlegivel mit tudok kezdeni.
Jobb lenne helyben megoldanom a dolgot.
Mert 2*150km-ert utazni egy használt hűtő miatt nem épp költséghatékony megoldás.
A garázsban van, az amin szoktam fényképezni. (de most nem találok képet róla)
És van még egy 3 csillagos Lehel hűtőnk is, ha tudod használni azt fórumtársi áron neked adom.
Viszont azt nem tudom hogy így darabonként melyikek kellenek mert én szettben szoktam rendelni ilyesmit. A nyomórugókat szintén bár tudom hogy Szilveszternél ez darabra is van.
Honnan akarod rendelni?
Jobb lenne helyben megoldanom a dolgot.
Mert 2*150km-ert utazni egy használt hűtő miatt nem épp költséghatékony megoldás.
És van még egy 3 csillagos Lehel hűtőnk is, ha tudod használni azt fórumtársi áron neked adom.
Kaptam egy Lehel 300 litereset, de nem tudom hova tenni, most ez kellene elüzletelnem valahogy.