Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megkérdezheted még az Omega Motors-t is hogy milyen árat mondanak ugyanerre.
Ő tudja hogy mi van benne. (kopólamellák és a 4 rugó, fémlamellák nem kellenek)
ami tartalmazzon 5 db kopó lamellát?
Értem. Én Szilvesztertől kérnék egy árajánlatot a szettre.
holnap végre nem kell bemennem, de előre tudom, hogy megint szar lesz az idő, és nem tudok neki állni a takarításnak.
Tök mindegy, csak hozzák ki. Persze számít, hogy azért lehetőleg olcsó legyen, de most már annyira ki vagyok, hogy csak legyen meg, nem számít, hogy 20 vagy 30...kivagyok...
A rugós akármi szerintem nem kell, hanem az a kopó lamella kell aminek a belsejében van a rugós akármi.
Viszont azt nem tudom hogy így darabonként melyikek kellenek mert én szettben szoktam rendelni ilyesmit. A nyomórugókat szintén bár tudom hogy Szilveszternél ez darabra is van.
Honnan akarod rendelni?
szóval, megjött a fizum és jó irányba úgyhogy megrendelném a kuplungalkatrészeket de kevés vagyok hozzá. tudom, hogy 5-5 kell meg 1 lapos rugós akármi, meg 4 rugó de megrendelni meg kiválasztani kevés vagyok
elaludtam közbe. bocsi.
Még mindig várok
Neked is hűtő kéne?
itt szintén. segítesz nekem egy kicsit?
Ennyi volt. (de még dörög)
Most kezdett el esni az eső. (és villámlik mint a barom)
Na ez:
Budán is van Anyámnál egy mélyhűtő el lehetne vinni, de az is messze van neked...
Hát ja. De ennél olcsóbban csak akkor tudnám adni ha én fizetnék neked.
Köszi, de majd meglássuk a jelenlegivel mit tudok kezdeni.
Jobb lenne helyben megoldanom a dolgot.
Mert 2*150km-ert utazni egy használt hűtő miatt nem épp költséghatékony megoldás.
A garázsban van, az amin szoktam fényképezni. (de most nem találok képet róla)
És van még egy 3 csillagos Lehel hűtőnk is, ha tudod használni azt fórumtársi áron neked adom.
olyan nekem is van

Kaptam egy Lehel 300 litereset, de nem tudom hova tenni, most ez kellene elüzletelnem valahogy.
Kicsit nagyobb.
Milyen van?