Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmit
Ez a szó vagy kifejezés nem található a szótárban.
De ő nem is mutogatja beszél róla csak használja
Ez mit jelent?
Azt lehet az a Zsoltié
És egy ZX-12?
A GW és a mazsihiszti ki van tiltva a fórumról
Egy Honda.
Miér? Mi az a GW?
Én meg arra utaltam hogy nem így kéne idejönni, és aztán egy Ja, Bocs ha...-val elintézni a dolgot.
Nem vagyunk ehhez hozzászokva, nem szeretjük.
Véleménye mindenkinek lehet, nincs ezzel semmi baj de kulturáltan is el lehet mondani, vagy esetleg meg lehet tartani magunknak ha olyan.
Egyébként nincs harag mert nem szoktunk egymás között (tartósan) haragszom rád-ot játszani, gyere és kérdezz hogyha van esetleg valami, nem tagadtunk még ki senkit sem (aki meg olyan volt az úgyis ment magától) és még okvetlenül FZR-esnek sem kell lenni hogy valaki ide "tartozzon" (ha most valaki fel meri hozni a GW-t annak: ) csak a formátumra kell egy kicsit jobban figyelni.
Néha nehéz. itt most felénk nagy a por. Hát itt-ott el-el indult a vas. pedig csak 900 m.
Érdekes!Én fzr 600-ast akartam de ahogy megültem egy 50-es után rájöttem a 4t nem nekem való.Aztán 125-ösöket próbáltam az meg kevésnek tünt.Nem a teljesitmény nem vágyom 200-fölé anyira.Volt benne részem:adrenalin van de kevés a hely ahol nem zavarnak meg ill én sem zavarok senkit, föleg ha nem a tiéd a gép.
Talma a Hringen lehet tanulni, nem is tűnik olyan nehéznek.
Nézegettem egy időben én is a TZR eket, hírdettek itt egy nagyon szép asszem 150ccm-t. Azt is megvettem volna, tetszett...
El hát Az az igazság ,hogy mi itt szinte családiasan bánunk egymással Aztán ki milyen válaszal de megirja a magáét
De legalább szólt. Az enyém se szó se beszéd simán letilt...
Remélem elsimul a nézet eltérésem a többiekkel.
Az 500-asok közül természetesen az rzv-rdv 500 az elsö amit megülnék de kb igy!
A leg-leg pedig a bimota v2 500!
jaja.
bár bejöttem, mer aszonta 1 óra 10 perc után a lapos akkuja, hogy vagy hálózati táplálásra váltok, vagy úgy pofánbasz beszarok.
Jó estét Pestám!
Egyébként én is inkább új tárcsát vennék az a tuti. Használt lehet úgy görbe, hogy nem is látni. Aztán veszel kettőt, hármat és árban ugyan ott vagy. Azzal a különbséggel, hogy még mindig szar a féked...És egy RG 500 Gammát azért vennék hiába 2T, de egy szép gyári RD 350 LC-vel is kiegyeznék...
Na akkor mán neked is jó estéd van bakker
veled örülünk !

ülök a teraszon a lapossal egy sör mellett.
3 házzal arrébb élő zene. Valami party time van.
Na ma olyan jól ment a munka délután ithon ,hogy a 2 dik konténer is megtelt és holnap mán tereprendezés következik Nyertem majd egy napot Gondolom marhára érdekel is benneteket De speciel én nagyon marhára örülök és mán a nagy garázsom fala is elkezdett nővekedni . . . .