A toronyeszűek beletettek egy teljesen zárt aksit (amiből ugye nem párolog a savgőz) elfektetve egy reklámszatyorba a tankborítás alá és itt az akkusav megmarta a vázat és a környékét. (lemostam mosószeres vízzel ezt a rozsdás-savas tutymót, azért néz ki így)
Szeretem volna én is dokumentálni a tzr felujitását!De amikor elöször flexet kelet a kezembe veni csavar lazitás céljábol a dokumentumokat megsemmisitettem!Nem beszélve arról,hogy a 21éves csapágyak cseréje közben majdnem mindröl kiderült,hogy kár volt bántani.Viszont a hátsókerék csapágyak közül az egyik alkotó elemeiként külön-külön távozott.Ezt pedig nem akkartam megörökiteni csak mielöbb tulesni a cserén.
Mivel tegnap szó volt a fórumon való viselkedés alapelveiről, ezért két könnyed h.sz-sal előidéztem a helyzetet.
Remélem magadra ismertél mint a: "basszátok meg megyek is a picsába innen a fórumról mert itt mindenki...... fő hisztizője.
Remélem magadra ismertél mint a: "basszátok meg megyek is a picsába innen a fórumról mert itt mindenki......
vezetéknév.keresztnév82kukacgmail.com
THX
amúgy király lesz!
Reggelit!