Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne lázadjál nem is sajnáltál engem tegnap így kapsz legközelebb almát
Mátol ithol vagyok egész héten (nehezen de sikerült ) Gajázst csinyálom meg földet teregetek meg amit találok
Hálllllóóó Mán méé ?
Sziasztok máááán
Aloha. Pisti, dolgozol, hétvégén?
Szasztok!
Most már jó lenne motorozni 1-et,de nem a városba,hanem irány az ég alja! De jó is lenne!
Dehogy!És a barátság? De szeretem a fánkot.
Ááá ja! Már az orromig sem látok.
1000 hála valld be csak a fánk miatt csinálod ugye
Ott van többesszámba. köcsögök
Sanyikám öregszel szemüveget kéne már hordani
Nem maradt le. Akkor jó.
Megkérdezem holnap.
Azt majd személyesen csütörtökön megyek fel pestre és sokáig maradok 16kor nyit a bolt és akkor pow paccs au jajj neee. deeee nesze ááá uuuu jihááá
A köcsög lemaradt!
Hát mi vagyok én focihuligán hogy ilyen csúnyán beszéljek
Az, de lehet, hatásosabb lett volna:
"hozzátokaqrvatömítésemet, merszétbaxomfejetekkisköcsögök!"
Ez így diplomatikus volt nem
Én meg többet nem rendelek semmit a biker-wörld ből szét szórtak lettek.

Tisztelt Uram!

Érdeklődni szeretnék 2011.05.25.-én megrendelt benzincsap felújító készlet, Yamaha fzr1000 genesis 2la típusú motorkerékpáromhoz mikor érkezik meg? Múlt hét kedden azaz 06.14.én felhívott 1 úr hogy igénylem még a készletet mert akkor szerdán azaz 06.15 én meg is kapom? Válaszom igenlő volt nem tudok motorozni mert folyik a csapom. Az oldalon ígért 4-8 napos szállítási napon túl volt bőven a telefonos megkeresésük,eddig nem reklamáltam mert amit önöktől eddig rendeltem 4 terméket max 3 napon belül mindig megkaptam és gondoltam pár napos csúszás belefér 1x. Holnap ismét eltelik 5munkanap a megkeresésük óta és még mindig nem érkezett meg a termék. Kérésem a következő ha péntekig azaz 2011.06.24.ig nem tudják teljesíteni az általam megrendelt termék kiszállítását kérem törölje a megrendelésemet.

Üdvözlettel: Antal Tamás.
Sanyikám drága barátom apósjelöltem. érdeklődj légy szíves a szilveszteréknél 1 benzincsap felújító készletet mikorra tudnak szállítani és mennyibe fáj a dolog a mi motorunkhoz 2LA genesis. ígérem ha gyors leszel kapsz 1 doboz fánkot
Péntektől egy hét szabi.