Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sanyikám!
Segítség kellene. Van anyukámnak egy csudálatos varrógépe (ezer éves ruszki cucc) , és most tönkre ment. El akarta vinni szerelőhöz, de mondtam neki, felesleges. 2 rongy alatt rá se néznek. találtam a tesz-veszen egy ugyanilyen gépet. motorja megy és nekem az a lényeg. a probléma, hogy az eladó csak személyesen hajlandó odaadni, mert nehéz, nem tudja elcipelni a postára. Próbálok vele alkudozni kicsit, hátha mégis elviszi, de ha mégsem. Megteszed, hogy elmész érte, belevágod egy kartonba és elpostázod nekem? Hálám örökké üldözne érte.
Sziasztok.Valaki tudna a 600as mikuni karbi fuvoka méretéröl infot adni enyémben mind a 4 105 alapjárati meg 50es .Előreis köszi.
Pupu újra feléled parázsló életéből. Hosszú idő óta megjelent a nagy kedvenc új albuma.
http://youtu.be/7FveqOBdRk8
Nem biztos még, csak tervezem. Pénteken terítek, nem tom mikor v égzek.
Kb mikkor érkezel hogy valamit enni is tudjunk nehogy megint ugy járjunk mint a multkor Belefeltkezem a munkába azt alig van valami ithon
ha mgnézed a billentyűt akkor vannak a nyilak és a fölött a legtetején van 1 gomb Prt Scr azt megnyomod.
Nya most megyek még földet rendezgetni majd visszanézek késöbb amig látok addig kint leszek
És valami más terv még csak ugy érdeklödöm Hogy én is ugy tervezek?Kajás ,Pijás,Cs....os .B...os,Motorozos hétvége
Megvan köszi. Addigra bezártam basssssza meg.
képmetsző
Azmiaz?
Mindig azt kell tenni ami jólesik . De ugy kék inya ,hogy szombat éjjel lelére kékne menyi
a printscreen gombot ismered?
aztán paint megnyit, majd ctrlv és mentés másként
Elviekben tetö marad hétvégére de minden megoldásosszorakozásosban benne vagyok . El is felejtettem polgárdi a hétvégén
ismerem azt aki ezt szervezte Nem lehetett rossz
Win 7 hogy tudok oldalt lefotózni?
Mutatni akarok valamit
Csak az eminenseknek sikerült elsőre
Gondoltam pénteken lemegyek motorral, megnézzük, meg Polgárdiba elgurulunk. Vagy garázst csinálunk?
deeeeeeeee
jövőhéten már az új kötelezőmet fizetem
Pupu neeeeeeeeeeeee
Szevasztok!
Olyan meleg vot it ma Izzadtam mint kurva a templomba
egy dologra kell vigyázni:
a megbaszhatjátok 1 szó! Fontos a helyesírás!