Nekünk az időpont mindegy. A hol az annyira nem. Nem bánnám ha kicsivel közelebb lenne. Bp. környéke, pl. Esztergom. Esetleg erre felé jobban. Mátra, Bükk (Miskolc, Eger környéke)
Zemplén (pl. Sárospatak - tengerszem)
na jó én lépek.majd akkor még dumálunk addig de ha gondolod küld el a számod emilen aztán más nem telefonon megbeszéljük mert jövő héten Akaliban leszek és nem igazán leszek net közelben. A Gyuláé már megvan.
Azt utána hogy motorozom? Meg én nem iszok csak Néha édes veres Mariskát Meg nékem olyan közel van hogy nem érdemes sátrat verni mert mire felállitom addigra othon is vagyok
az komoly lehetett! a múltkor én is összevesztem a szomszéddal mert őt meg a fűnyíró zavarta, meg hogy melegítem a motorom.mert hogy nekik is volt motorjuk és ne magyarázzam meg hogy kell melegíteni.ők sosem melegítették.mondtam neki húzzon téglafalat hangszigetelőt vagy költözzön egy nyugdíjas otthonba.erre le taknyos kölyközött meg pimaszozott és elment.
Zemplén (pl. Sárospatak - tengerszem)
izsák vagy hol a vén pék faszába volt
Vízpart nem lenne hátrány.
Ha mondjuk megfűznénk Sándort és lenne még egy Sikonda? (de most igazi nyugis szétnézős)
na jó éjt mindenkinek holnap meló.
Baker, alig ér le a lábam.