Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig mostan kéne az alföldön csinyányi talit mert most érik a dinnyécske . . .
Nekünk az időpont mindegy. A hol az annyira nem. Nem bánnám ha kicsivel közelebb lenne. Bp. környéke, pl. Esztergom. Esetleg erre felé jobban. Mátra, Bükk (Miskolc, Eger környéke)
Zemplén (pl. Sárospatak - tengerszem)
értsd rá
izsák vagy hol a vén pék faszába volt
Na megyek valamit vacsorázom éppen ideje lesz
Amit kitaláltok oda megyek nekem lényegébben mindegy mert szeretek bárhol lenni csak motorral keljen menni
Kecskeméten?
Tudom de most azokra gondolok akik mélyen hallgatnak és a vállukat vonogatják. (vagy bárhova mindegy csak legyen már valami)
Mindegy ott leszek, ha más nem legalább beköszönök, mint Kecskeméten.

Vízpart nem lenne hátrány.
És most Thomasék is eljönnének
Én jeleztem nekem mindegy mikor
Ok küldöm majd Jó éjt
Emberek! Hol szeretnétek mmotorostalit? És MIKOR?
Ha mondjuk megfűznénk Sándort és lenne még egy Sikonda? (de most igazi nyugis szétnézős)
na jó én lépek.majd akkor még dumálunk addig de ha gondolod küld el a számod emilen aztán más nem telefonon megbeszéljük mert jövő héten Akaliban leszek és nem igazán leszek net közelben. A Gyuláé már megvan.

na jó éjt mindenkinek holnap meló.
akkor a szabad ég alatt alszunk.de mondjuk aludhatunk a sörsátorban is a padokon.mások is szoktak!
Azt utána hogy motorozom? Meg én nem iszok csak Néha édes veres Mariskát Meg nékem olyan közel van hogy nem érdemes sátrat verni mert mire felállitom addigra othon is vagyok
na akkor kötelező ott lenni aztán iszunk az egészségedre!
ok mi is meg Gyuláék is Pénteken megyünk.Valamelyik nap akkor gyere te is vagy gyere egész hétvégére!
Jaszimester és én egy napon és egy évben születünk . 78.07.09
Jővőhéten de mehetünk ha kék nékem kb negyed ora Polgárdi
na és az mi? nem jöttök Polgárdiba motorostalira? Gyuláék jönnek.
Amugy mé kérded?
Zsoti most ment ell tölem itt vot a fényképezös
Jővőhéthétvégén ? Azt amit Jaszimester is fog . ..
Jassziiiii. Képzeld ma megnéztünk egy DRZ 400-asr.
Baker, alig ér le a lábam.
az komoly lehetett! a múltkor én is összevesztem a szomszéddal mert őt meg a fűnyíró zavarta, meg hogy melegítem a motorom.mert hogy nekik is volt motorjuk és ne magyarázzam meg hogy kell melegíteni.ők sosem melegítették.mondtam neki húzzon téglafalat hangszigetelőt vagy költözzön egy nyugdíjas otthonba.erre le taknyos kölyközött meg pimaszozott és elment.