Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

koszi! este ranezek.ha sikerul,lesz egy aligrossz allapotu iphone-om elado
na vegre utolertelek titeket.hihetetlen menynit dumaltok.3 napomba tellett,h elolvassam.nincs nekem erre idom,wowozni kell..ja nem. dolgozni
most meg elmegyunk tescoba,aztan iphone fuggetlenites.meg kalibralas,ha lehetseges. es ez 2 kulonbozo iphone.meg holnap is jon egy lehet.aztan majd meglatjuk
Kivette a szekrényből és felfújta
Papucsot a szörfgyárba ruhát a ponyvakészítőnél csináltak neki
. . Húgom 18 éves osztálytársnője mint 1 orosz katonai kórházból jött volna
par honap alatt egy 12 eves kislany? hogy a francba csinaltad?
gondoltam beteszem, mivel a teló porvédő ritka dolog
igazi forma1-es,a sisak vegig rajta volt,vagyis a mentes ideje alatt is versenyben maradt
Itt már esik megy felétek
Megyek kertet csinálni amíg pupu ide nem küld egy felhőt.
Segédeszközt (dagger,one-hand sword, sinister strike vagy bármilyen spell-t) nem használtam, tiszta küzdelem volt.
Még annyit: TV-t kb HAVONTA! max.2-3 órát nézek. (VV, BB ,barátok közt, megsztár, stb... szemetet meg sosem néztem)
Még valami: az előbb ebédeltem és desszertnek egy szép piros lédús almának kezdésnek bevittem szájjal egy 8,3 damage/sec. erősségű sebzést majd 12 körben kivégeztem .
Szerintem csak azért mert nem érted. Olyan ez is mint a keresztrejtvény:van egy feladat amit meg kell oldani és a kíváncsiság hogy mi van a végén. Csakhogy a mai hálós játékok bődületesen nagyok és szinte nincs két egyforma vége (ha lehet egyáltalán). A látvány annyira meg van csinálva hogy a VGA-m csak arra elég hogy "elfogadható" állásban tudjak játszani. (bár elég gyenge alaplapi kari)
Mint mindent, ezeket is az emberi kíváncsiságra építették, ezért szeretik annyian.(az meg mindenkiben ott van,nincs kivétel )
Hogy te ilyen szép időben ilyenekkel ráérsz foglalkozni ahelyett hogy motoroznál
Azóta törte össze csak ugye 23 nappal ezelőtt feladott hirdetést még nem módosította
ja értem
Eladó gyári állapotú keveset futott gépem
Akkor kattints a hozzászólásnál a felhasználó nevére, majd ezután az eladó holmik gombra
Meg ha megnézed a 2 fényképet az 1ik magyar rendszámos a másikon látszik a rendszám méretéből hogy nem az angol szerintem az adásvételis nem az ő fényképe szerintem leszedte valahonnan.
meg 93 és 94 es meg sok yzf 750 mászkál nem csak ez az 1
Lehet eladták már és az új tulaj törte össze van 23 nap a 2 hirdetés között.