na vegre utolertelek titeket.hihetetlen menynit dumaltok.3 napomba tellett,h elolvassam.nincs nekem erre idom,wowozni kell..ja nem. dolgozni
most meg elmegyunk tescoba,aztan iphone fuggetlenites.meg kalibralas,ha lehetseges. es ez 2 kulonbozo iphone.meg holnap is jon egy lehet.aztan majd meglatjuk
Még annyit: TV-t kb HAVONTA! max.2-3 órát nézek. (VV, BB ,barátok közt, megsztár, stb... szemetet meg sosem néztem)
Még valami: az előbb ebédeltem és desszertnek egy szép piros lédús almának kezdésnek bevittem szájjal egy 8,3 damage/sec. erősségű sebzést majd 12 körben kivégeztem .
Szerintem csak azért mert nem érted. Olyan ez is mint a keresztrejtvény:van egy feladat amit meg kell oldani és a kíváncsiság hogy mi van a végén. Csakhogy a mai hálós játékok bődületesen nagyok és szinte nincs két egyforma vége (ha lehet egyáltalán). A látvány annyira meg van csinálva hogy a VGA-m csak arra elég hogy "elfogadható" állásban tudjak játszani. (bár elég gyenge alaplapi kari)
Mint mindent, ezeket is az emberi kíváncsiságra építették, ezért szeretik annyian.(az meg mindenkiben ott van,nincs kivétel )
Meg ha megnézed a 2 fényképet az 1ik magyar rendszámos a másikon látszik a rendszám méretéből hogy nem az angol szerintem az adásvételis nem az ő fényképe szerintem leszedte valahonnan.
most meg elmegyunk tescoba,aztan iphone fuggetlenites.meg kalibralas,ha lehetseges. es ez 2 kulonbozo iphone.meg holnap is jon egy lehet.aztan majd meglatjuk
Remélem jó a link
Még valami: az előbb ebédeltem és desszertnek egy szép piros lédús almának kezdésnek bevittem szájjal egy 8,3 damage/sec. erősségű sebzést majd 12 körben kivégeztem
Mint mindent, ezeket is az emberi kíváncsiságra építették, ezért szeretik annyian.(az meg mindenkiben ott van,nincs kivétel