Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pálinkás jó reggelt!
Elhiszem Pupu,elég gáz lehetett,volt az én osztályomban is egy 50(!)éves koma,125-ös Honda robogóval akart korlátlanra vizsgázni,az a harmadik bójánál tévesztette el,aztán már szlalom nélkül végigszáguldott a pályán,a vizsgabiztos is röhögött,de másodikra annak is sikerült.
Tudom ez csak 12 a 13 már nemtommivolt ennyit jegyeztem meg
akkor az időpont megvan
Volt az a film az összeomlás lassan elérek arra a szintre mint a csávó és nem csak a jogsi miatt..
Fú Gyulám este megint majdnem őrjöngtem. 10kor kikapcsoltam tv-t és fél 11-kor már fenn voltam olyan ideges lettem alig aludtam már megint
Remélem jövő hétfőn már nem fogsz pánikolni,vagy szólj,és küldök néhány tablettát,van bőven.
Volt mikor én is hajnalig játszottam,de az újabb játékok egyre drágábbak,a gépet megint fejleszteni kéne hozzájuk,itt van az asszony is,meg hát öregszem már én is,egyre korábban fekszem,és később kelek.
Ábrusnak tegnap 24 ó alatt 13hsz volt.
köszönés:1
szakmai gida hűtő: 2
kert:1
jogsim:1
WOW: 7!
Na ő tudja és a végén majd azt veszi észre hogy nincs a virtuálison kívül másik élet
Szassz Gyulám. Nem a szokásos kelés csak 6 kor szoktam fél 7 ig lustálkodok és kelek.
Jó reggelt,megint forgatás van?
szőrös nyelvű .
(egyébként most szabadságon vagyok egy hétig azért érek rá )
Csak arról? Egyszer vagy talán kétszer említettem.
Egyébként napközben udvarkarbantartás van, csak "este" foglalkozom "ezzel". Tegnap reggel fél hatig nyomtam de pl most leálltam vele (mert írták hogy 3:00-tól de.11:00-ig szerverkarbantartás lesz) és megyek is aludni. (egyébként level 22 lettem )
A taliról viszont baromira hallgat mindenki.
amit ábrus játszik én is ismerem, én azzal a verzióval játszottam 7 évig, amiről ezt a wow játékot koppintották. suliba menet volt olyan éjszaka, hogy reggel 5-ig játszottam egész éjszaka, lefeküdtem aludtam 1 órát majd felkelve 6-kor még gyorsan leültem játszani kicsit a virtuális világba mielőtt suliba indultam. szóval én ismerem milyen ez, milyenek a dolgok a virtuális világba, a virtuális barátok akiket ismersz, de nem is...szóval jó dolog ez.

ábrus én értettem és át is érzem
tudom jól...
Ez nem egyedi eset,haver is hasonlót esett pár hete gsxerrel.Elszámolta magát,csúszott,beszorult a szalagkorlát alá a motorja,telefonált jöttek hoztak kulcsokat leszerelték a szalagkorlátot.Nem vicc
Dr Bakos István Szűlész Nőgyogyász
Nagyon szeretek ám belé piszkálni mindenbe ,
Alig várom mán ,hogy belepiszkálhasak
Egy kis gyorsat a tankba
És mit nézünk át a kawán ? Szerintem tunningot néki szíjjel köl szedni azt adni néki amit csak találunk beléje