Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bejöttem kertészkedésből és elmentem fürödni, közben a You could be mine-t toltam. Átjött a szomszéd (60 körüli fószer) hogy mi a faszér bömböltetem ennyire a cuccot?
-mert ez egy király szám és nem hallom fürdőszobában
-de este már csendnek kell lenni!
-nemnem csak sötétnek! Egyébként én sem ugattam amikor esténként tökig bebaszva lakodalmas metált "énekelt" az udvaron a kutyának
Be is dugult egyből és elhúzott.
Mit csinálsz jövő hét végén?
de legalább meg lett locsolva a beton! amúgy szeva!
Ma nagyon jó napom volt betonozás közben felhőszakdás érkezett kis falumra Többet nem is kell hozzá tennem Még a farkam is elázott
na tényleg mentem pá
nem szegény emberek
a kkv szegmens.
Hát nemigazán.
3gk mit vasat aranyat ólmot rezet levelet mit?
Hellósztok
Adok érte 3kg almát az van itthon
dehogyis ott van az elmű meg 1 csomó kishal és tőlük kell elhappolnia szegény emberek pénzét
ha 3 kilót adnának érte odaadnám.
Na joccakát holnap nagyfalu
de tényleg nálatok mit takar az értékesítés?hiszen egyed uralkodók vagytok itt Magyarországon nem?
És mutatja ennyit ér a 600asod 300ftot
majdnem.
értékesítesz? hogyan? kiállsz a piacra és kiabálsz, hogy itt a finom friss áram!vegyék vigyék!
Ádám kipróbálta a haccázast.
meló ezerrel. pang a versenypiac. drága az áram, én most nem is értékesítek.
na igen, a csekk küldés nem pang.
Dehogy vagy buzi Sanyikám hogy mondhatsz ilyet akinek ilyen szép lánya van
Aps2 jó a psp régi az a gond hogy van már 40gigás ps3 38éer 80gigás 45ér . de nézd át a linket amit küldtem ott be lehet lőn a kb árat rég foglalkoztam velük nem vagyok képbe
na mi ujság E_on -éknál?basszus megint kaptam tőletek 2 csekket!
Ratyi !
ps2 nagyon jó indulattal ha 20-at ér. neked inkább 10-et. A psp ugyanez a kategória.
öcsém vett 3 hónapja egy ps2-et. soft. mod-os amihez network adapter van, az-az winchesterről lehet vele játszani. Így volt 18. (egy network adapter ebay-en 6 pénz.