Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, nem is azért mondtam hogy ilyenre csináld. Viszont kiválóan lehet hozzá rögzíteni bármit és 3 perc alatt levehető ha nincs rá szükség. (de én nem szoktam levenni)
Ez elég keskeny anyag, ha átfúrod, ott gyenge lesz
Mehet 1 pót merevítő attól a csavartól (ott hátul) fel, és akkor meg se fog moccanni. Ugyanabból az anyagból, és élére álljon.
Háát. Én ezt a ruhaszárító témát kihagynám. Veszett csúnya.
Nekem pl azért van rajta a két ruhaszárító. Maga a tartó saválló laposvas (asszem 4mm-es) de ki van támasztva az utaskapaszkodóhoz két rövid szárral (de ez kevés volt) és kellett később plusz a két cső oldalt mert az kevés volt.
Eddig itt tart a dolog.
Gida is ezt mondta. A törékenyt sem szabadna dobálni, ezét azt kicsit óvatosabban dobják.
kitámasztani? Oszt hogy?
Ha azt akarod hogy Kinga bátran nekidőlhessen akkor én azért kitámasztanám. Egyéb esetben nem fontos.
Nem én lakok rohad messze, hanem Te!
Naív vagy.
Pont ugyanabba a sarokba és ugyanolyan messziről lesz bebaszva a cég cucca is mint Ábrijé. A posta nem hinném, hogy a trehánykodás előtt megnézi a feladót.
Ha esetleg nem lesz jó akkor vidd el egy műanyagoshoz, fizetem a javítás költségét. (ha nem laknál olyan rohadt messze akkor én is meg tudnám csinálni)
Ábrus ne idegelj. Aszontad a Gyuláé jó, és neki sincs támasztva semerrese.
"Gyulának a megoldása elég komolyra sikerült. " [103135]
bátor dolog

én levélen kívül semmi nem adok fel értékbiztosítás nélkül, pedig általában a munkahelyemen keresztül intézem a postát, és a cégünk cuccait másképp kezelik mint az átlagemberét.
valahogy biztosan. Ha másnem pillanat ragasztó, meg kap valamiféle matricát.
sima lapos vas.
Laposvas lesz az. De mindenképpen ki kéne támasztani alulról.
Látom, átvertek azzal a törött dobozzal - hiába, az ilyen internetes nepperekben nem lehet megbízni
Bár a srác védelmében: nem tudhatta, hogy neked motorra kell
300-at hagyjál már!
A legutolsó leveled az amiben jelzed hogy megjött és sajna repedt és tipp kéne a felszereléshez, én utána mondtam hogy kéne róla kép. (29-én volt) Azóta nem jött semmi.
Hogy látod a dolgot? Javítható?
ill. jobban megnézve, lehet hogy szögvas, Gyula precízségét ismerve - abból jobb, csak nehezebb megcsinálni. A fotón pont nem láccik, van-e "oldala"
had lengjen. Lesz@arom. Csak ne hagyjam el 300-nál az M3-on ha megyek Pupucitybe a talira (a vasamat Kinetic tuningolja, a 3 kilót 2-be alapjáraton tudja )
Jajj, Tom, legyél már 1 kicsit kreatív... 30x3-as, vagy esetleg 4-es.
Eriggy máá Emre ! Egyébként is olyan izgalmasan van megkomponálva posta üzletszabályzata, hogy ilyesmit még véletlen se lehessen.
ismét jelezném, hogy a googlemail-os címedről küldted anno a fotókat, így én is oda írkálok. A fotó is oda ment.