Tudom, nem is azért mondtam hogy ilyenre csináld. Viszont kiválóan lehet hozzá rögzíteni bármit és 3 perc alatt levehető ha nincs rá szükség. (de én nem szoktam levenni)
Ez elég keskeny anyag, ha átfúrod, ott gyenge lesz
Mehet 1 pót merevítő attól a csavartól (ott hátul) fel, és akkor meg se fog moccanni. Ugyanabból az anyagból, és élére álljon.
Nekem pl azért van rajta a két ruhaszárító. Maga a tartó saválló laposvas (asszem 4mm-es) de ki van támasztva az utaskapaszkodóhoz két rövid szárral (de ez kevés volt) és kellett később plusz a két cső oldalt mert az kevés volt.
Naív vagy.
Pont ugyanabba a sarokba és ugyanolyan messziről lesz bebaszva a cég cucca is mint Ábrijé. A posta nem hinném, hogy a trehánykodás előtt megnézi a feladót.
Ha esetleg nem lesz jó akkor vidd el egy műanyagoshoz, fizetem a javítás költségét. (ha nem laknál olyan rohadt messze akkor én is meg tudnám csinálni)
én levélen kívül semmi nem adok fel értékbiztosítás nélkül, pedig általában a munkahelyemen keresztül intézem a postát, és a cégünk cuccait másképp kezelik mint az átlagemberét.
Látom, átvertek azzal a törött dobozzal - hiába, az ilyen internetes nepperekben nem lehet megbízni
Bár a srác védelmében: nem tudhatta, hogy neked motorra kell
A legutolsó leveled az amiben jelzed hogy megjött és sajna repedt és tipp kéne a felszereléshez, én utána mondtam hogy kéne róla kép. (29-én volt) Azóta nem jött semmi.
Hogy látod a dolgot? Javítható?
had lengjen. Lesz@arom. Csak ne hagyjam el 300-nál az M3-on ha megyek Pupucitybe a talira (a vasamat Kinetic tuningolja, a 3 kilót 2-be alapjáraton tudja )
Mehet 1 pót merevítő attól a csavartól (ott hátul) fel, és akkor meg se fog moccanni. Ugyanabból az anyagból, és élére álljon.
Pont ugyanabba a sarokba és ugyanolyan messziről lesz bebaszva a cég cucca is mint Ábrijé. A posta nem hinném, hogy a trehánykodás előtt megnézi a feladót.
"Gyulának a megoldása elég komolyra sikerült. " [103135]
én levélen kívül semmi nem adok fel értékbiztosítás nélkül, pedig általában a munkahelyemen keresztül intézem a postát, és a cégünk cuccait másképp kezelik mint az átlagemberét.
Bár a srác védelmében: nem tudhatta, hogy neked motorra kell
Hogy látod a dolgot? Javítható?