Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megkérdeztem biztos jó-e, ill. bekönyvjelzőztem.
Követem neked. Legfeljebb mikor értemész (mivel BP. gondolom nem postáztatni akarod) nem hozod el. ha aszonya jó rá, akkor 5-ig licitálok neked rá.
heeheee. vastagsága, anyagminősége érdekelne.
Nem. Sima csomagként küldtem.
értékbiztosítás volt rajta?
Hát ja. Ha éltem volna a haverom meghívásával akkor pár nap múlva én is ott rajzolhatnám az ívet Frével.
Basszameg a jó kurva anyját a posta!
Direkt nagy dobozba tettem hogy ne lehessen semmi baja de ezek a buzik csak megoldották valahogy! Rohadt szemét igénytelen népség!
Ha ilyen lett volna akkor természetesen el sem küldtem volna.(kép meg nem jött)
Valaki leüthetné max 5ér, ha megkérdi és biztosan jó a majára, különben nem viszem el-alapon.
úgyhíjják, hogy lapozsvazs de lengeni fog a doboz, ha más nem fogja.
Szívfájdító, pont ilyen utakon csapattam egy hete... visszamennék bármikor, nagyon bejön nekem az a vidék.
Ui: Én is találkoztam vagy 20 Morgannel (mint a filmen 1:05 körül)
ha lehet jelentkezni

Túraterv 1: nagyjából ez, szállás valahol ott.(csövi tud esetleg de nézelődjön mindenki)
Időpont: (csak esetlegesen, mert valamit írni kell) aug.12-13-14 vagy 26-27-28 de nyomassátok ha máskorra van igény.
-ábrusnak jó (lehet)
- Thomas (időpontok is jók, helyszín is jó!
- csöviéknek is jó
- mlasnak csak a 26-28 jó, ha akkor lesz, mennék szívesen.

Ui: vagy 12 előtt, de 12-22 közt nyargalok épp kiscaláddal.
Pupu!

Kell neked az Ábrus féle doboztartó konzol?
Tehát a pirossal jelölt cucc.
Szia Gyula!

Adnál paramétereket nekem arra a pirossal jelölt cuccra? milyen anyag, milyen méretekkel? mert, ha neked bírja a bálnát, ezt a kisebb dobozt nekem is fogja. Köszönöm előre is.
én is
Mentem vezetni viszlát délután
helyes=hegyes
Első lámpa kéne csak róla
Hatalmas lehet ilyen környéken lakni Ezért irigylem a Sanyit meg téged nálatok is ilyen dombos helyes utak vannak. De ez az olasz szerpentin és a látvány hatalmas
nekem nem tetszik.
itt én is szívesen motoroznék!
ez nagyon jó volt