megkérdeztem biztos jó-e, ill. bekönyvjelzőztem.
Követem neked. Legfeljebb mikor értemész (mivel BP. gondolom nem postáztatni akarod) nem hozod el. ha aszonya jó rá, akkor 5-ig licitálok neked rá.
Basszameg a jó kurva anyját a posta!
Direkt nagy dobozba tettem hogy ne lehessen semmi baja de ezek a buzik csak megoldották valahogy! Rohadt szemét igénytelen népség!
Ha ilyen lett volna akkor természetesen el sem küldtem volna.(kép meg nem jött)
Szívfájdító, pont ilyen utakon csapattam egy hete... visszamennék bármikor, nagyon bejön nekem az a vidék.
Ui: Én is találkoztam vagy 20 Morgannel (mint a filmen 1:05 körül)
Túraterv 1: nagyjából ez, szállás valahol ott.(csövi tud esetleg de nézelődjön mindenki)
Időpont: (csak esetlegesen, mert valamit írni kell) aug.12-13-14 vagy 26-27-28 de nyomassátok ha máskorra van igény.
-ábrusnak jó (lehet)
- Thomas (időpontok is jók, helyszín is jó!
- csöviéknek is jó
- mlasnak csak a 26-28 jó, ha akkor lesz, mennék szívesen.
Ui: vagy 12 előtt, de 12-22 közt nyargalok épp kiscaláddal.
Adnál paramétereket nekem arra a pirossal jelölt cuccra? milyen anyag, milyen méretekkel? mert, ha neked bírja a bálnát, ezt a kisebb dobozt nekem is fogja. Köszönöm előre is.
Hatalmas lehet ilyen környéken lakni Ezért irigylem a Sanyit meg téged nálatok is ilyen dombos helyes utak vannak. De ez az olasz szerpentin és a látvány hatalmas
Követem neked. Legfeljebb mikor értemész (mivel BP. gondolom nem postáztatni akarod) nem hozod el. ha aszonya jó rá, akkor 5-ig licitálok neked rá.