Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsolti is hívott adjak időjárás jelentést siófokról. Majdnem elélveztem a motoron akkor vezettem és a tökömnél volt a telefon ez meg csak hív hív hív és abbahagyta a francba.
kocsival
Ja, és itt qrva nagy jégeső volt (meg zápor 2x előtte) úgyhogy ma se kell motorozni.
Asszony háccsó ülés, prüntyő dobozba? Vagy van kire hagyni?
Remélem, mert én nem viszem az enyémet
én lehet családostul megyek
Bár most meg van sertésedve (sértődve) de asszondja jön.
Pötyi hozza a nőjét ?
(Kinga érdeklődik, nem-e egyedüli csaj lesz)
ekrtet.
az valami szörny lehet a wow-ból.
fizetős vagy tört szerver?
Pötyinek TALÁN jó a 26-27-28 de 27 estés vagyok el kell cserélnem....a többi nem jó. viszont ilyen kötelező túrán én annyira nem szívesen vennék részt
kertet.
Megyek ekrtet csinálni.
Mi nem látszik? A lámpa mellett vezette ki a támasztókat. Nem kell idomot vágni.
nemsok minden látszik belőle.
Most viszont megyek kicsit összerámolok, elmosogatok.
Kinga dolgozik, rám maradt a ház, nem akarok kupit hagyni.
majd leszek.
szörcsin csövi pikcsörz.
plíz vét!
bíp-bíp
hacsaknem megedzed.
Egyébként azt is megtudom oldani. A csapágy gyárba van ismerős az edző kemencénél.
Neked egyik sem jó. Viszont nézd meg csövi képeit.
mi törik le?
Egy lapos vas az életbe nem fog eltörni, max elhajolni. Ez egyetlen anyagból van. 'S' alakra van hajtva a laposva.
Tudom.
Ez csak próbaképp került most fel. Ebből az anyagból pántokat hajtogatok a beton oszlopokra amire a síkhálót felhegesztem.
Ettől jóval szélesebb anyagot akarok használni. Olyat mint Gyula, de ha lehet valamivel vastagabbat. Majd ahogy az utas ülés engedi.
A kitámasztáson még gondolkodom. Egyenlőre egy terv sem nyert. Amit mlas Te javasoltál . . . Ahhoz az idomot vágni kell, és mivel ez csak néhány napot lesz fenn egész évben, nem lenne túl esztétikus a nyoma.
Anélkül meg letörik. Hacsak nem csinálja meg 40x6-osból.
Hát igen, csak ahhoz ki kéne vágni az idomot.