Zsolti is hívott adjak időjárás jelentést siófokról. Majdnem elélveztem a motoron akkor vezettem és a tökömnél volt a telefon ez meg csak hív hív hív és abbahagyta a francba.
nemsok minden látszik belőle.
Most viszont megyek kicsit összerámolok, elmosogatok.
Kinga dolgozik, rám maradt a ház, nem akarok kupit hagyni.
majd leszek.
Ez csak próbaképp került most fel. Ebből az anyagból pántokat hajtogatok a beton oszlopokra amire a síkhálót felhegesztem.
Ettől jóval szélesebb anyagot akarok használni. Olyat mint Gyula, de ha lehet valamivel vastagabbat. Majd ahogy az utas ülés engedi.
A kitámasztáson még gondolkodom. Egyenlőre egy terv sem nyert. Amit mlas Te javasoltál . . . Ahhoz az idomot vágni kell, és mivel ez csak néhány napot lesz fenn egész évben, nem lenne túl esztétikus a nyoma.
(Kinga érdeklődik, nem-e egyedüli csaj lesz)
az valami szörny lehet a wow-ból.
fizetős vagy tört szerver?
Most viszont megyek kicsit összerámolok, elmosogatok.
Kinga dolgozik, rám maradt a ház, nem akarok kupit hagyni.
majd leszek.
plíz vét!
bíp-bíp
Egyébként azt is megtudom oldani. A csapágy gyárba van ismerős az edző kemencénél.
Egy lapos vas az életbe nem fog eltörni, max elhajolni. Ez egyetlen anyagból van. 'S' alakra van hajtva a laposva.
Ettől jóval szélesebb anyagot akarok használni. Olyat mint Gyula, de ha lehet valamivel vastagabbat. Majd ahogy az utas ülés engedi.
A kitámasztáson még gondolkodom. Egyenlőre egy terv sem nyert. Amit mlas Te javasoltál . . . Ahhoz az idomot vágni kell, és mivel ez csak néhány napot lesz fenn egész évben, nem lenne túl esztétikus a nyoma.