Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratulálok

Azt ugye tudod, hogy itt voltatok tőlem 600 méterre
. . . .
Sanyikám asszonykádnak van tetkója kemény csajszi
Sziasztok! Túl vagyunk a Vicus diploma osztó ünnepségén. Hát had dicsekedjek egy kicsit az én kis asszonykámmal!
Hiába! Az ellentétek vonzzák egymást.
A gép jól néz ki, (Bevallom rosszabbra számítottam)

de hang vagy
. .De az ügyvéd azt mondta hogy nyugodtan rakjad, nem lógsz ki a sorból itt. Ezek rossz kifogások voltak . . . .
Nem kockáztatok,mert itt senkinek nincs XENON.
Akkor én miért lógjak ki a sorból?
Ez a dupla lámpa sokkal jobban világít mint az egy tégla.
Tényleg fasza lett
Ja a lámpa fasza lett
Miért nem raksz? Rakjál csak kíváncsi vagyok mit írsz majd az ügyvédnek mikor elveszik a forgalmit, ne hátrálj meg hisz az ügyvéd azt mondta lehet. Nyuszi vagy McFly...
Sziasztok!
Kicseréltem a mocim fényszóróját, így most már jól látok vele, és nem teszek bele XENON-t.
Megnéznéd mi? Hát sajnos nem fogod mert ilyen sose lesz
Már nem stresszelek ha 1x megbuktam akkor elvileg menni fog most a vizsga ha nem akkor majd jövőhéten ha akkor sem akkor utána de pupu nélkül nincs jó tali ezt vegyétek figyelembe
Azt megnézném ahogy Pöti viszi Puput a 125-ös robeszen
Mennyé motorozzá elküldtem a felhőket
Vicc volt csak arra céloztam, hogyha stresszeled magad, nem lesz jogsid az életben... easy
Majd akkor osztom meg mással a motorom ha ő is megossza a csaját velem
majd potival összefognak, és vesznek egyet, aztán páros napokon pupu vezet, a páratlanokon meg poti
És akkor mi van benzinnel megy nem?
Arra is kell jogsi.
Ja olyanom sose lesz amilyet találtam. ilyen volt piros feketébe.
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Tényleg előbb néztem a maxi robogókat milyen áron futnak és hogy akad e valami jó minap láttam 1 hondát vagy yamahát nem is tudom fasza sportos robogó volt brutális hanggal lapos szélvédő komoly kinézete volt
neked nem
neked úgy is robogód lesz, aztán majd mész túrázni Ádámmal
jó drágán eladni a fórumtársaknak