Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó étvágyat papa
Megyek vacsizok,majd leszek.
Az enyém néha 1 akaratos dög ha nem figyelek rá akkor azt csinálja amit ő szeretne.
Tegnap ahogy mentünk a Bogival egy kört,megint tudatosult bennem milyen jó dolgom is van. És persze milyen jó kis mocim! Imádom ezt az öreg masinát! Tényleg olyan jó kis motor.
Én is már tűkön ülök nekem is olyan mehetnékem van. És aki sose motorozott még az nem érzi át amit mi.
Rohadtul várom már a pénteket! Már nagyon mehetnékem van, a hét is rövidebb lesz. Pénteken már munka sincs,csak motorozás.
hát sose lehet tudni keményen beletaposol az az 1 sücni azért kap rendesen feszítést és ha beékelődik akkor szopóka
úúúúúú az izgi lehetett, hát én pont beszéltem telefonon Erikával és fél percig nem tudtam megszólalni úgy meghűlt bennem a vér
Egyébként nem jön ki a betét,de jó ha megvan.
Igen. Nekem a kicsiből esett ki a hátsó fékből,de el is veszett. Az Attila vette észre a szervízben.
Igen. Oda szoktam menni,van úgy hogy egy hétig is vendégeskedünk ott. A Vicus csak úgyis vásárolgat,majd ha megyünk szólok.
Láttad a hátsó fékemet?
De így jobb lesz a viszontlátás 1 év után Csak nehogy megkönnyezzelek titeket
áááááááááá 1 köpés lett volna a szentmihályi mellett van fú de mérges vagyok magamra
Kőrakás parkban voltam kb 11-től 13-ig,utána a Vikinél a Fogarasi úton kb fél háromig. Jöhettél volna.
Klímával,de azt nem hiszem hogy számítana.
ja akkor jó
ááá vazze 12kor már itthon voltam, el is felejtettem hogy feljössz pestre mert akkor összefuthattunk volna. De fsz vagyok
kb 6 liter/ 100km. Sztem baráti nagyon.
Nem sok az 26 liter?
Ma nézegettem,kb 11 körül érek Bp-re pénteken.
. . . . . Lassan járj tovább élsz
Sziasztok! Megjöttünk Bp-ről, Jó meleg volt,délután fél három körül indultunk a Vikiéktől,37 fokot mutatott a hőmérő.
Tök jó volt. A kocsi is szépen ment,és igazán kevéssel beérte. 26 liter gázolaj fogyott 430km-re,bár a tempó eszeveszett 90-100 km/h volt max autópályán. Jó jó! Tudom tök hülye vagyok hogy így cammogok,de én ilyen vagyok.
lehet kicsit sok volt mára a 3 sörike