Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudja mi a jó....
hamarabb teremtek világbékét közelkeleten, minthogy asszonyt rábírjam,h motorozzon
Sziasztok!
neeeem.eladtak a lakást,ahol eddig laktam,és ahol volt a garázs.jelenleg hazaköltöztem anyámékhoz.viszont ahova majd költözni fogok,nem biztos,h lehet hol tárolni a motort.annak meg semmi értelme,h a motor anyáméknál,és havonta elmenjek egyet motorozni.
Te mikor jössz?És merre?
Csak nem vagy valami koronatanú egy jó kis zsíros ügyben?És ezért el kellett rejteni téged,ott pedig nincs garázs.
Elhozod az asszonyt is, itt lesz a tali Bp. mellett....kb. 10 perc. Motorral. Sietve.
most nem lehet,asszonyt látogatom meg.+ van egyéb elintézni valóm is,nem hagyhatom ki.majd elmesélem később.
Gyer má a talira baszon meg az isten Ne foglalkoz semmivel csak tömd tele a tankot oszt jovan
ithagynád oszt mire jönnél éret rá sem ösmernél
kicsit messze lax
Nálam van hely mostmár
nem feltétlenül, sőt!
ha el kell adni,akkor azért kell eladni,mert nem tudom hol tárolni.
Már mint az élet
Tehát ebből az jön le ha el kell adni avasat hogy rosszabb mint vot
Hella mindenkinek
hidd el nagyon sajnálom,de a jelenlegi életem nem engedi meg.az elmúlt 2 hétben gyökeresen megváltozott.a következő 2 hónapban pedig egy teljesen új élet elé nézek.már ide sincs időm feljönni.eddig napi szinten olvastam,most örülök,ha heti egyszer fel tudok jönni. elképzelhető,h a motort is el kell adnom

Mentem éjszakára
sziasztok!

most már biztos,h nem tudok menni a találkozóra. jövő hétvégén megyek fel asszonyhoz pestre látogatóba.ha poti te se mész,lehet meglátogatunk a KFCbe:)
Mentem alukálni jó éjszakát.
A kollégám akkor amikor forgatások vannak. Verbális nyomást nem fizikait De ti olyat úgyse tudnátok már neki mondani amit ne tudna rólam
Hát akkor ki? Ismerősöd? Kollégád? Egy csaj aki odajár?
És azt a nyomást amit gyakorolnunk kéne azt mégis hogy gondolod?
hát gyerekek megfőzzük a motorokat rendesen.
http://www.idokep.hu/elorejelz...
Nem a barátnőm. Még azaz remélem az lesz. De 1 kis nyomást gyakorolhatnátok rá a találkozón.