Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt. Már csak 4-et kell aludni
rendben,köszönöm.asszony nem fog örülni ennek a hírnek,de így járt
Vazze nem véletlenül írtam ahol az enyém elfér ott a tied is.
vigyázz,mert szavadon foglak:)
Fiú: Te csúúúnya vagy!
Lány: Te meg rééészeg!
Fiú: De nekem reggelre elmúliiik!
Jó reggelt
Kilépsz a kempingből és ott 1 közért szembe. A kempingben is van kajálda de gondolom a közért olcsóbb főleg a pia.
Baszod amíg itt dolgozok addig megoldjuk a tárolását.
De ha péntek délután eltudok szabadulni akkor Tétényben megnézzem még az nap agarázst és akkor ugy valahogy
Szép jó estét az uraknak
Kis programváltozás. Pénteken nem tudunk csak olyan d.u. 3 körül indulni, így 6 körül érkezünk.
Néhány kérdés:
Ágynemű, törölköző lesz-e?
Ott van-e ital v. étel vásárlásra lehetőség, vagy felkerekedünk és veszünk grillnek és butulásnak valót (alkohol)?
mi az élet értelme, és mennyi egy töketlen fecske maximális repülési sebessége?
Oksi Olyan meleg avíz mint adög és 30 fok felett lesz ajővő héten is az idő.(még jó hogy a tetön dolgozunk)
Én neked fogok drukkolni, tékvandózzál ki mindenkit a picsába.
Ha gond a hol tárolás,akkor megoldhatom ,hogy itt legyen, fűtött garázsban,ha fater nem tervez semmit.
Holnap megyünk le, ott leszünk csütörtökig.
vannak kétségeim
nem vagyok biztos benne, hogy nem csak a csókos mellé kellek tölteléknek a beszavazóshow-ra, úgyh, lehet, hogy csak egyszer láthatsz de mi van ha mégis..
nekem bonyolult ugy van hogy szombat reggel de még nem tudom ez az itteni munkátol függ.Meg tétényben megkéne nézznem egy garázst szoval ezért mondom bonyolult
Gondolom Németországban voltál.
fél éven belül biztos nem hirdetem meg.ha muszáj,akkor leghamarabb jövő tavasszal.nem szeretném eladni,mert szeretem nagyon.most is meglépte a 220-at,és még bírta volna:)
bár most nem is fogok vinni egy jó egy-két hónapig, még az újjam helyre nem jön, elég arra figyelni,nem ,hogy az utasra meg van-e XD
Hátha lesz valami lehetőség a tárolásra,ne siesd el a dolgot.
Sziasztok én se vihetnék utast, még is viszek,és eddig nem volt gond,de tény,hogy eddig nem is állítottak úgy meg,hogy mögöttem voltak.