Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt vagyon ne pörögj már 15000fordulaton
hova tűnt mindenki?
Pötyikémtől loptam.
A szex olyan, mint a billiárd - van dákó, golyó, lyuk, és a fehérnek nem szabad a lyukba mennie !
nekem van itt egy üveg bontatlan motul 5100
ha kell elviszem neked a talira. ajándék.
és a fecske milyen olajat használ?
Köszi! Szétszedtem de kuka teljesen.A kettős alatt mit értesz? 2 cső megy rá a tankból és a karbisorról. Lehúztam a karbikról a csövet elindítottam a motort de semmi nem jött a csövön csak ha gyújtást rakok rá akkor is az adott ideig és leáll.
A töketlen fecske repülési sebesség attól függ, hogy afrikai vagy európai fecskéről beszélünk (Gyalog Galopp)
1 és ugyan az a drága tündérvirágszál
az van ráírva hogy Motul 5100 ester.csak az egyik 15W50 a másik meg 10W50.
Ha mind a kettő észter technológiával készült a viszkozitásbeli különbség nem fog gondot okozni.
tehát nyugodtan rátölthetek 10W50-et. nem lesz gond.mert a 15-ös elfogyott de nem kéne kidobni ezt a 1,5l 10-est ha nem muszáj.
Semmi gáz nem lesz.
miért, hát nem Erikát hozod?
Pedig 1 jó kis focibunyó jól esne 1 éve nem bunyóztam kimegyek a formámból.
inkább az mint más!
mind a 2 olaj motul 5100 ester. elméletileg nem gond de nem tudom.
hát te fijú mé nem figyelsz jobban. Elvileg más forgalmazó lehet típuson belül pl ásványi de a viszkózitásról fogalmam sincs.
ÁÁÁÁÁ megütütt a 2 sör
Szevasztok skacok!

Srácok lenne egy kérdésem.most néztem a motor olaj szintem és hát utána kellett töltenem.kb 1300km-t mentem és kb 2 dl öntöttem rá.mindig a 2 jel közepéig szoktam tölteni.de nem is ez zavar annyira hanem hogy én Motul 5100 15W50-et használok.most is azt öntöttem bele de találtam a szekrény tetején 10W50-et is bontottan, tehát már azt is raktam valamikor.mi van ha abból töltök utána?lesz valamio gond vagy ilyesmi.mert már azt sem tudom mi van benne.a papírra amire fel szoktam írni a szervizeket 15W50 van írva de nem tudom hogy mikor öntöttem 10W50-et bele.segítsetek?!
Innék veled de nekem a virágszálért még vissza kell robognom mert dolgozós napja van
nem lenne hátrány
mert azé az ezeeccázé, inkább motoroznék, vagy innék (és nem strandvizet)
Megint jó kis sercintős nap van . alapozok a hétvégére veszedelmes lesz az tutkó