Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érdekes.a jelszavas megosztást mindegyik hálótípusnál kikapcsoltad?
( otthoni, munkahelyi, nyilvános ) sajnos unixhoz egyáltalán nem értek, nem tudom,mennyire kapcsolható össze win7-tel. ez eddig mindig működött.ha így nem,nincs több ötletem. illetve még egy! ugyanúgy a tulajdonságoknál a megosztás mellett a biztonság fülnél szintén mindenkinek jogot adni,és ott bepipálni az alkönyvtárakat is.kb 1 hete futottam ebbe bele. látta a gépet,csak nem engedte megnyitni a köynvtárat,mert csak és kizárólag hitelesített felhasználók fértek hozzá.az XP.s nem hitelesített.gyanítom a unixos se:)
kösz, Feri, a képes magyarázatot is, de így csináltam. És nem megy. Jelszót követel tőlem, lehet, hogy csak az unixal nem akar összeférni (az öszz többi gépet látom itthon, csak ezt nem, ez az 1 W7)
Szarok a focira nem érdekel már ilyen 1 szar libakergető csapatot évtizedek óta nem láttam.
Olyan erős vagyok, láttad a 60kg sós zsákot hogy felkaptam a földről fél pillanat alatt
nem mindenki foshatja úgy a szót mint Te.
egyébként meg szerintem nem beszéltem keveset.
Most, mi? dicsekedtem volna a Loki győzelmével? Ittas voltál, és még a fotókhoz képest is qva nagy darab vagy. nem mertem
ja a talin alig beszéltél
Levente
szevasz néma levente
szevasztok
valahogy imigyen ké'ne:
Nem kaptam meg ma a fizut
ááááá ne mennék de no maniiii neeeeeeeeeeeee
Vasárnap Kakucs?
beállíthatod a jelszavas hálózati megosztást.természetesen le is veheted.a hálózati kp.ban kell,a nyilvánosról otthoniról és a munkahelyi hálóról. ezután érdemes a megosztásnál speciálist választani,és ott hozzáadni a "mindenki" személyt. mi így meg tudtuk oldani,h XP-s gép is gond nélkül használja a win7-et.
ezt most az XP-ről írom
én csak azóta foglalkozok vele mióta felvetetted a problémát
eddig nekem is felemás volt
Na Gida, valami hasonló volt.
Tényleg?
Most nagyot nőttél a szememben
szarbú? élárúnám, hogy itten is van ám vezötékös ivóvíz, nem csak a nagyfaluba'.sőt mi több,még mi is késsel villával eszünk.
Én itt kb 1 órája tartottam (hogy ezeket megcsináltam) és nem megy.
Biztos kell még bele valahol 5. szint mélyen valahova egy kibaszott pipa... vinfos.