Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak "B" kategória van. De ha az egyetem sikerült,akkor sztem az A is sikerülhet.
Neki ugye jogsija is van reá tehát 1 gondja van csak a motor kék
De az a baj az Erikának is kell
A Vicus is jön a következőre,nézegette a képeket,és bizony nagyon csurgott a dologért. Aztán ki tudja! Lehet,hogy jövőre nekünk is két motorunk lesz?!
Nekem mondod Már a Katának is kel motor Meg is van a kiszemeltje
Basszus! Még mindig hatása alatt vagyok az elmúlt hétvégének. Nagyon jóóóóó vót
Igen,megvalósul a tömegközlekedés! Tömeg az van,közlekedés...hát az... hellyel-közzel jóindulattal.
1.4 a szorzó
jaja
most legalább gazdaságosabban futnak a buszok

hali mindenki
lehet
33 kw lehet 45 lóerő?
Szerintem neked 5 évente de akkor is csak mert megromlik benne .
tavasszal a féket és akkor egész szezonba lenyomod a teló olajat is ráér tavasszal.
Elviekben szombat reggel kéne elmenyi a vasért és elhozni (de inkább holnap délután menyék szívem szerint) Attol függ lesz e segitségem .Igy marad a vasárnap . De nékem ajővőhét vége ráérösebb 9-től 12 -ig? Vélemény ?
Mekkora időközönként kell cserélni a teló olajat? A fékolajat már megvettem, sztetek most cseréljem vagy tavasszal?
Ha meglesz a teló szétszedő szerszámom,kicserélem abban is az olajat.
Köszi az infót,és az sms-t is. Nagyon el voltam havazva délután,elkezdődött a suli,mindenki buszozik,és 100000-en vannak.Jövés menés egész nap.
Ha jöszöl, nem megyek.
Hali mindnekinek Na mi legyen vasárnap vagy Méész ringüni Vagy hogyan legyen én mán a héten szét nem szedem mert talán a hétvégén tudnék csak elmenni a moto cucokért