Na jó napot épen egészségesen itthon. Ábrusnak köszönhetően 180 200as utazóval jöttem végig a 6os on visszafelé ha ő ment 222at akkor én nehogy már ne 180-200at. Benzinem megint maradt 1 liter visszafelé nyakalt a mocsok. . Ábruskám köszi mindent.
Örömmel jelentem a Tisza Tivadarnál rendben folyik É-D irányban. A víz rohadt hideg, volt vagy 19 fok, és így is bele- bele mentek a többiek. Grrr. péntek és szombat este is berúgtam, de köszönhetően a kiváló pörköltnek és paprikás krumplinak nem voltam másnapos. Az imént a hülye Vettel miatt buktam egy ezrest a bwin-en. Öcsémmel nekikezdtünk a Golf kasznizásának, úgyhogy Robi számíthatsz rá, hogy majd szavadon foglak, de ugye még qvasok meló van vele, úgyhogy. . . . A Vag-Com szoftver megint regisztrációt kéri, mi a pöcsér? Aszongya a kocsi, hogy szegény keverék az 1-es hengerben. Ki érti. . . Na majd megint megcrackelem a szoftot, oszt törlöm, ne viládzsózzon a műszerfal.
Itt mizu?
HVZ a 4 sebességes Szovlyet csoda! Gyerekkoromban valahogy mégis inkább egy Csepel SAS 5 később 10 sebességes gépre vágytunk ezek helyett.
És HVZ volt "metál"zöldben is.(tehát két színben volt )
Nem eltaláltam, felismertem... Mondom, pont ilyenem volt, 1500 Ft-ba került, (akkor anyámnak félhavi fiz), tudod akkoriban ez az 1féle versenybic volt csak. Mármint a csóróknak (=dolgozó ember), mert a párttitkár kölkinek akkor is NSZK versenybringája volt, de oda ugye csak apucija mehetett, mert 1ccerű állampolgár nem kapott nyugatra útlevelet, meg nem tudta volna megvenni, mert nem volt dajcsmárkája mert azt is csak engedélyre és limitálva vehetett.
Régi szép szoci idők Csodálkozik még valaki, hogy mért rühellem az mszp-t?
71'-es XB3 - tehát pont eltaláltad, orosz ma már valami MVZ-nek hívják talán, de a rendes neve fecske. Találtuk apánál a susnyásba a telken, valamikor 1000 éve Anyum használta még amikor fiatal volt. Ráköltöttem egy nagyon kicsi pénzt és most tök jó lesz jogsiba eljárni, mert arra a 2 km-re be nem indítom a frézit.
Jó ez! De hát a csajok ugye... Tudod biztos van benne valami,hogy eléri amit akar,de nem sír utána,nem kunyizik. Biztos tudja hogy úgy is mindent elkövetek az ügy érdekében.
Olyan aranyos volt tekerés közben,és tényleg nagyon ügyesen ment vele. Pont méret a váz,és csak úgy suhant a géppel.
Örömmel jelentem a Tisza Tivadarnál rendben folyik É-D irányban. A víz rohadt hideg, volt vagy 19 fok, és így is bele- bele mentek a többiek. Grrr. péntek és szombat este is berúgtam, de köszönhetően a kiváló pörköltnek és paprikás krumplinak nem voltam másnapos. Az imént a hülye Vettel miatt buktam egy ezrest a bwin-en. Öcsémmel nekikezdtünk a Golf kasznizásának, úgyhogy Robi számíthatsz rá, hogy majd szavadon foglak, de ugye még qvasok meló van vele, úgyhogy. . . . A Vag-Com szoftver megint regisztrációt kéri, mi a pöcsér?
Itt mizu?
Akkor megállapítom h tartja az árát,
Annyit most is ér
Én is megyek melóba.
És HVZ volt "metál"zöldben is.(tehát két színben volt
Régi szép szoci idők
Olyan aranyos volt tekerés közben,és tényleg nagyon ügyesen ment vele. Pont méret a váz,és csak úgy suhant a géppel.
meg egyik nap megállt nálunk a köföcébe egy ilyen csoda: