Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kicsi a világ!
És ezekkel milyen utazót lehet menni megpakolva 2 személlyel?
Az egyes Afrika Twin szomszédom
Nem kihasználatlan, tolja neki állandóan, és volt hogy 10l kevés volt 100-on.
egy Transalp állt benn a melóhelyen az udvaron a minap. lefotóztam mert mocskos jól nézett ki. majd megmutizom.
nem voltam pár napig
már mutatta ő is
Ádám eladja a madzsesztit?
És ez? Ezek is túragépek.
Ha úgy mennek jövőre a dolgaim mint idén, akkor 1 év múlva már meg lesz a nagy vas.
nem teccik
fúúú bazmeg, na ez királyság! majdnem olyan jó lehet mint motorozni! perszehogy a subik meg az evok voltak a legjobbak
Ja nincs állítgatva az óra. csak 1 totálkáros 19000km futott motorból átmentették ebbe ami kb 50000 futott
Nem kell ilyen nekem, neked is kicsi, túraendúróba kéne gondolkoznod ahol egyenesen ülsz és elfér a lábad. Most ne azt nézd hogy jajj szép frézi hanem hogy ez nem neked való kicsi a kormányt nem tudod forgatni olyan vagy rajta mint 1 macska a köszörű kövön
Én nekem a következő ne sportmotor lesz motorozni akarok nem száguldozni 1 túra endúrót veszek africa twin vagy tenere
Mert mennek mint az állat ,nem veszik figyelembe a kreszt és még büntetést se fizetnek
De én ma sokat beszéltem Ábrussal, végre nem részegek társaságában így nyugodtan elmélkedtünk. Arra jutottam hogy amit alkatrészre kéne költeni az kb 300e ft. azt félrerakom meghirdetem 290 körül a motort és ha el is menne kb 250-70 körül akkor van közel 600e na abból meg öregember motorját kell venni nekem.
Azért azt nem olyan könnyűám elfelejteni! De az tény,ha elmegy a moci,nehéz összerakni a rávalót. De hát ez már csak Pötyin múlik. Egy autó sosem helyettesítheti a motort!
Állítólag ma is történt egy baleset a rallye-n.
Haggyjad már az elkövetkező 3 évben nem lesz neki motorja tuti. Autójogsi autó és már el is felejtette ezt az élet stílust. télen meleg cuccolhat bele, szól a zene nem ázik megszokja a kényelmet és el is felejti milyen is a motorozás.
Sanyikám neked i kis unalom űző
http://auto.indavideo.hu/video...
Nálad ítélet napig
Az elsők 4mm vastagok. Akkor még jók egy darabig. Remélem legalábbis.
hát 3,5mm a minimum állítólag, nekem 3 elöl, kenyeret lehet szelni, de a te tempódnál mind1 ott még a patkófék is megállít