Igen. kb havonta 1x. Gurulok is vele az utcában ha az idő engedi,ha nem,akkor megvárom amig bekapcsol a venti. Amikor leállt a venti ,akkor állítom csak le.
A képeiden látható motorod nekem is tetszik, mert gyári és szép.
De az enyém karcos és kopott.
Amikor volt az FZR600-om az ilyen szép volt, mint a Tiéd!
Azt szeretném, ha ez is olyan lenne, hogy látványosan féltsem, mert most nem teszek még így!
Úgy hozták utánfutón, hogy nem takarták le és egyből két helyen is leverte a futó korlátja a festést rajta! No komment!
Sajnos vannak rajta kopások és karcok, nem csúszásnyomok. Ezeket mindenképp szeretném eltüntetni. Viszont, ha festés lesz, akkor már az elemeket is szeretném átvariálni.
Neked lehet, de nekem nem jön be!
Mielőtt megkérdeznéd, hogy akkor miért ez?
Mert a csere esetében nem igazán lehet ugrálni!
Ha valaki elvitte volna kp-re a VF750S motorokat, akkor én is az igényemnek megfelelőt vettem volna. De most ez van és ezt kell szeretnem.
A következő szezont szeretném, már úgy kezdeni, hogy olyan lesz, ami nekem is a kedvemre való!
Az eladónak jeleztem is, hogy nem vagyok elájulva, de a teljesítménye az kárpótol egyenlőre mindenért!
Ez a válasz mindenképp megnyugtató, mert a hegesztés /fém és műanyag/ nem probléma!
Inkább az lenne a lényeges, hogy az ülés jó legyen, vagy azt is cserélni kellene?
Köszi
Nem átfaragni szeretném, hanem megszépíteni, legalább is a számomra!
Pl. YZF hátsót rátenni, csak nem tudom, hogy jó lenne-e rá?
Az elejébe meg a trapézlámpát, de arról már kaptam némi felvilágosítást.
Mert az enyém így néz ki!
De az enyém karcos és kopott.
Amikor volt az FZR600-om az ilyen szép volt, mint a Tiéd!
Azt szeretném, ha ez is olyan lenne, hogy látványosan féltsem, mert most nem teszek még így!
Úgy hozták utánfutón, hogy nem takarták le és egyből két helyen is leverte a futó korlátja a festést rajta! No komment!
Mélyen meghajolok előttük!
Nagyon széép!
Mielőtt megkérdeznéd, hogy akkor miért ez?
Mert a csere esetében nem igazán lehet ugrálni!
Ha valaki elvitte volna kp-re a VF750S motorokat, akkor én is az igényemnek megfelelőt vettem volna. De most ez van és ezt kell szeretnem.
A következő szezont szeretném, már úgy kezdeni, hogy olyan lesz, ami nekem is a kedvemre való!
Az eladónak jeleztem is, hogy nem vagyok elájulva, de a teljesítménye az kárpótol egyenlőre mindenért!
Inkább az lenne a lényeges, hogy az ülés jó legyen, vagy azt is cserélni kellene?
Köszi
Szééép!
Pl. YZF hátsót rátenni, csak nem tudom, hogy jó lenne-e rá?
Az elejébe meg a trapézlámpát, de arról már kaptam némi felvilágosítást.
Mert az enyém így néz ki!