Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen. kb havonta 1x. Gurulok is vele az utcában ha az idő engedi,ha nem,akkor megvárom amig bekapcsol a venti. Amikor leállt a venti ,akkor állítom csak le.
öreg vas nem szar vas! te el szoktad indítani télen?
Öreg már szegény. 87'-es.
A képeiden látható motorod nekem is tetszik, mert gyári és szép.
De az enyém karcos és kopott.
Amikor volt az FZR600-om az ilyen szép volt, mint a Tiéd!
Azt szeretném, ha ez is olyan lenne, hogy látványosan féltsem, mert most nem teszek még így!
Úgy hozták utánfutón, hogy nem takarták le és egyből két helyen is leverte a futó korlátja a festést rajta! No komment!
Megnéztem a képeidet!
Mélyen meghajolok előttük!
Nagyon széép!
Hát ez relatív (ÜLÉS) attol függ mit szeretnél ? Vagy az ülés köré épitesz vagy másikat más idommal !bármit bármivel
Sziasztok!
szerbusz!
Sztem nagyon szép ez így,legalábbis nekem jobban tetszik mint a trapézlámpa.
Sajnos vannak rajta kopások és karcok, nem csúszásnyomok. Ezeket mindenképp szeretném eltüntetni. Viszont, ha festés lesz, akkor már az elemeket is szeretném átvariálni.
Neked lehet, de nekem nem jön be!
Mielőtt megkérdeznéd, hogy akkor miért ez?
Mert a csere esetében nem igazán lehet ugrálni!
Ha valaki elvitte volna kp-re a VF750S motorokat, akkor én is az igényemnek megfelelőt vettem volna. De most ez van és ezt kell szeretnem.
A következő szezont szeretném, már úgy kezdeni, hogy olyan lesz, ami nekem is a kedvemre való!
Az eladónak jeleztem is, hogy nem vagyok elájulva, de a teljesítménye az kárpótol egyenlőre mindenért!
Ez még a nyers fújás, ezt vissza kell csiszolni, kisimítani,felpolírozni
Ez a válasz mindenképp megnyugtató, mert a hegesztés /fém és műanyag/ nem probléma!
Inkább az lenne a lényeges, hogy az ülés jó legyen, vagy azt is cserélni kellene?
Köszi
nekem is tetszik a gyári forma sőt még ez a fényezés is bejön!
te már csak tudod!
Szerintem ez tök jó!
apró ezüst pöttyöket
Mindnet lehet mindennel csak venni kel valamit ami tetszik ennyi a titok Aztán bontás
Lehet, hogy nem könnyen járható, de nekem ez is maximálisan megfelelne!
Szééép!
Nem átfaragni szeretném, hanem megszépíteni, legalább is a számomra!
Pl. YZF hátsót rátenni, csak nem tudom, hogy jó lenne-e rá?
Az elejébe meg a trapézlámpát, de arról már kaptam némi felvilágosítást.
Mert az enyém így néz ki!
Hát én klónoztam az FZR oldalidomot a CBR 1000-ével de ez nem egy könnyen járható út.
basszus ma sem írtatok keveset! naplopó banda!
mit akarsz elérni az átfaragással?
Jó estét!