Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam ez ugyanazt jelenti mint bármikor máskor,mert rádugom a töltőt meg letakarom,mindig ezt csinálom mert az eresz alatt tartom,garázs nincs.Felbakolhatnám,de ahhoz meg le kéne venni az oldalidomokat,viszont februárban műszaki,és fagyban nem fogok szerelni,úgyhogy így marad lábon.De legalább elővehetem ha még lesz jobb idő.
mér, neked egyetlen modell, vagy max 2-3 tetszik motorból? Én ugyanúgy élvezek egy rövid féktávot, és a kanyarban kihajtáskarcolást a mia robeszával, mint pöfögést egy harley-val Egyszerűen mindet bírom!
ez az eltevés
Dögös gép,de nekem túl nehéz.Ma még én is kerülök egyet,aztán jön a zima,elteszem télire.
Ádám Te olyan vagy mint egy kisgyerek a játékáruházban.
teljesen meglennék őrülve egy bkingért http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Lemegyek a garázsba,megjáratom a Frézit. Úgy néz ki,ma jó idő lesz,kerülök egyet,aztán elrakom alukálni.

Utána Opelba fékbetét csere lesz.
Sziasztok!
Uraim lelövik az agrikat eltűnök 1 darabig amint netközelbe leszek jelentkezek. . . Vigyázzatok magatokra legyetek jók
Az az én hengerfejem,amit Ábrus belinkelt,nekem is elbajszintotta a szegedi szerelő "úr" a hézagot,két működő hengerrel adta vissza!
Hasonló színű volt az enyém is. Püspöklilametál. Nekem nem tetszett...
na én is lépek. jó éjt mindenkinek!
milyen szép színe van! link
Jóccakát a nem tudom mikori látásra
no akkor jóccakát rendelek el magamnak
örülök hogy láttatok, csá
fel a fejjel kadét!puhányokkal nem foglalkozunk! nyugi majd alakul a molekula! magyar ember találékony!

ma én is gondolkodtam hogy elinduljak valamerre, de aztán valahogy mégsem jött össze
Mondjuk még nemtettem el télire gépet, szóval nem adom fel.
Mindenszentekkor a nagyszüleim sírjához azzal akarok menni, tavaly összejött. Az egy laza 100-150km lenne.
. . sajnos úgy néz ki nincs melóm és a motort is el kell adnom hogy túléljek de még a az utolsó pillanatig reménykedek hogy minden ok lesz

Na énfelőlem így maradt volna
Sziasztok!
Ma gurultam egy kiválót az Ezredessel!
Jó pálya van az M9-es felé...
Veletek is minden rendben?

1: Itt-ott a járatokban még maradt valamennyi víz! Tessék szépen feltölteni fagyállóval!
2: Nem tárolunk vízzel működő rendszert szárazon mert a levegő oxigéntartalmával érintkezve elkezd rohadni. (már nem tudom hogy hol van Zsolti régi fém vízcsövének a képe de az is így járt)
Nem és, annyira nem unatkozok, hogy politikával is foglalkozzak